1 liters påse flyg – genomskinlig påse flyg

info@utrikesgruppen.se

En genomskinlig necessär ska rymma max 1 liter. Du kan ta med dig 1 liters påse för flyg eller en necessär. Det finns regler som du måste förhålla dig till vid flygresor. Du får inte ta med dig hur mycket vätska du vill i ditt handbagage. Säkerhetskontrollen på flygplatserna kontrollerar att du inte har med dig mer än vad som är tillåtet.

Reglerna för hur mycket vätska du får ha med dig gäller för alla flygningar du gör, både inrikes och utrikes. Reglerna gäller för flygresor inom och utanför EU samt Norge, Island och Schweiz. Med vätskor avses bland annat produkter i flytande form: barnmat, dietmat, tandkräm, parfym, läsk, vatten, raklödder, hårspray, hudkräm, mascara, schampo, olika makeup-artiklar etc.

Alla produkter du har i flytande form ska få plats i 1 liters påse för flyg. Påsen ska stängas helt och vara genomskinlig. Istället för en påse som kan gå sönder kan du istället använda genomskinlig necessär för flyg. En sådan necessär kan återanvändas och uppfyller samma krav på volym och andra regler.

Läs alla regler och krav på necessär och påse på 1liter för flyg på Transportstyrelsen sida här.

1 liters påse flyg

1 liters påse flyg är en återförslutningsbar påse på en 1 liter för flyg som är genomskinlig. Den är framtagen för att klara av kraven för dig som ska packa produkter i flytande form. Påsen för flyg är en engångspåse och återanvänds oftast inte. Istället för 1-liters påse för flyg kan du använda necessär.

Genomskinlig necessär 1 liter

Genomskinliga necessärer på 1 liter är speciellt framtagna för flygresor som klarar säkerhetskontrollerna på flygplatserna. De är återanvändbara och fungerar även att användas för annat än flygresor vilket gör necessären till en bättre produkt än 1 liters påsen. En genomskinlig necessär kallas också för transparent necessär och ska rymma 1 liter.

Genomskinlig necessär 1 liter som uppfyller flygplatskraven

Osprey WASHBAG CARRY-ON Unisex – Necessär

Osprey WASHBAG CARRY-ON Unisex – Necessär

En perfekt transparent necessär för ditt handbagage som uppfyller samtliga krav flygplatser världen över har. Köp den hos Naturkompaniet här.

Tatonka genomskinlig necessär för flyg

Tatonka genomskinlig necessär för flyg

Denna transparenta necessär uppfyller alla krav när du ska checka in på flyget. Tatonka är ett tyskt märke. Köp den hos Regovs här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök