176 öars stat – stat med 176 öar – vilket land är det?

Skapa föräldramedgivande som gäller för barn som reser med en av vårdnadshavarna, annan person eller ensam.

info@utrikesgruppen.se

Tonga är landet som kallas 176 öars stat
Tonga är en stat i södra Stilla havet. Här finns hela 176 öar som är utspridda på ett område över 700 000 km². Landet kännetecknas av vackra öar och kristallklara stränder. Till detta konungarike reser du som vill uppleva något unikt. Landet kallas naturligt för 176 öars stat. Välkommen till denna stat med 176 öar.

Sammanlagt är 52 av 176 öar bebodda av människor i landet. En del av öarna utgör topparna på vulkaner medan andra ligger på lägre höjd med sol och bad. Tonga är även Stilla havets enda monarki och befinner sig mitt på datumlinjen.

176 öars stat är känd för valskådning, snorkling och riktigt vacker natur med otroliga stränder. Här på denna vackra ögrupp kan du till och med hitta en egen folktom ö eller oas. De fantastiska öarna kommer garanterat ge dig en otrolig semester.

En rolig historia är att Kapten Cook gav denna ö namnet ”The Friendship Islands” och fram till idag mer än 500 år efter hälsar medborgarna allt varmt välkomna till öarna. Här erbjuds en mycket trevlig gästvänlighet. Tonga är fortfarande ett land som inte har förstörts av industriell verksamhet, allt går på låg nivå här och ger dig möjlighet att uppleva lugna stunder.

Inreseregler till 176 öars stat – Tonga

Svenskar som reser till Tonga behöver inget visum för inresa. Inresa till Tonga gäller viseringsfritt i 30 dagar. Kontrollera ditt resevaccin och grundvaccin innan avresa till Tonga. Rekommendationer på vaccin finns att läsa mer om här.

info@utrikesgruppen.se

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök