Advokater med bästa betyg

Utrikesgruppen vill härmed presentera advokater i Stockholm som får mycket fina betyg och kan hjälpa sina klienter på ett professionellt sätt så att du som klient kan känna dig trygg.

Advokaterna som finns med på vår lista ha alla gedigen kunskap inom sina områden och är ledamöter i advokatsamfundet. Med dessa advokater som ombud kan du vara säker på att få en rättvis prövning av ditt ärende.

Advokater tabell

Advokat / advokatbyråKategori
Erik Eckersund
Advokatfirman De Basso AB
Specialiserad på brottmål
Vandad Ahmedi
Firman
Brottmål, migrationsrätt, affärsjuridik
Martin Larsson
Advokatfirman Salomonsson & Jovicic AB
Brottmål, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn
Peter Dahlqvist
Firman
Brottmål, målsägandebiträde
Slobodan Jovicic
Advokatfirman Salomonsson & Jovicic AB
Brottmål
Johan Eriksson
Försvarsadvokaterna
Brottmål

År efter år röstas advokater på vår lista som Sveriges bästa advokater!

Flera advokater som finns med på vår lista har i flera år i rad röstats fram som bästa advokater i hela Sverige. Advokater själva hade valt advokaterna som finns med på vår lista i det fall man själv önskar ha en advokat som sitt ombud.

Vi på Utrikesgruppen kan inte garantera att dessa advokater har möjlighet att ta sin an alla ärenden som tilldelas advokaterna då dessa är väldigt populära och många begär att få dessa advokater som en offentlig försvarare. Du kan läsa lite längre ned på sidan vad en offentlig försvarare är. Hör gärna för med advokaterna om dessa har möjlighet att ta sig an ditt fall, många gånger tackar advokaterna ja eller skickar ärendet vidare till en minst lika duktig medarbetare.

Vad är en offentlig försvarare?

Den som är misstänkt har i vissa fall rätt att få en offentlig försvarare. Det kan man få redan under förundersökningen (brottsutredningen) eller till en eventuell rättegång. En misstänkt person har rätt till offentlig försvarare om det finns behov med hänsyn till utredningen om brottet, om det finns risk för annan påföljd än böter eller villkorlig dom eller om det finns särskilda skäl på grund av målet eller personliga förhållanden. Den som vill ha en offentlig försvarare under förundersökningen ska kontakta åklagaren, som är förundersökningsledare vid grövre brott. Åklagaren väcker frågan hos domstolen. Det är sedan domstolen som fattar beslut om offentlig försvarare. Om åtal redan är väckt kan den som är misstänkt vända sig direkt till domstolen för att få en offentlig försvarare under rättegången. Vid rättegången avgör domstolen hur stor del av kostnaden för försvararen som den misstänkta personen själv ska betala.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier