Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Tjänster

BESTÄLLNING FULLMAKT VID UTLANDSKÖRNING AV FORDON

*” anger obligatoriska fält

Fullmakt utlandskörning av fordon

Information om fullmakt för att åka utomlands med någon annans fordon. (Scrolla längst ned för att läsa)

När du beställer en fullmakt för utlandskörning så behöver du fylla i samtliga uppgifter i som finns i beställningsformuläret. Klicka på ”beställ” för att stegvis fylla i samtliga uppgifter.

En fullmakt för utlandskörning av fordon är en fullmakt om du ska åka utomlands med någon annans fordon än ditt eget:

Vad kostar en fullmakt för utlandskörning?

För att vi ska kunna framställa en fullmakt så är avgiften för närvarande 450 SEK och avgiften behöver betalas innan vi framställer fullmakten för dig som vill åka utomlands med någon annans bil, mc eller annat fordon.

Språk i vår fullmakt för utlandskörning av annan fordon

Handlingen, d.v.s vår fullmakt för dig som ska åka utomlands med lånad, eller någon annans bil är på svenska och engelska.

Ej bindande

Beställning är ej bindande och genomförs inte betalning kommer vi inte att skicka ut några påminnelser eller inkassokrav.

Leverans betalningsunderlag

Leverans av betalningsunderlag sker till beställarens e-post adress samt framkommer betalningsunderlag i formuläret när beställningen har skickats in till oss.

Leverans av fullmakt

Fullmakt för att åka utomlands med någon annans bil,mc eller annat fordon levereras till den e-postadress du uppger i din beställning.

Vad är en fullmakt för utlandskörning av annans fordon

Fullmakt för utlandskörning av annans fordon (bil,mc eller annat fordon) är en fullmakt för dig som ska åka utomlands med någon annans fordon och vill ha det skriftligt att du har tillåtelse att framföra fordonet i annat land.

Är det obligatoriskt att ha med sig en fullmakt utomlands?

Detta är något vi dessvärre inte kan ge ett generellt svar på då alla länder i världen har olika regler. Bäst är att höra direkt med det land ni ska besöka.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar. För att utnyttja ångerrätten mejla oss på info@utrikesgruppen.se

Utrikesgruppen är ett privat aktiebolag

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Utrikesgruppen är ingen ambassad eller något konsulat och har heller inte blivit tilldelad tjänsterna som återfinns på webbplatsen utan bolaget agerar istället på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Eller sök i specifika huvudkategorier