AKI Travel – affärsresor på riktigt

Foto via unsplash.com/@artemioz

Du som planerar att åka på en affärsresa behöver mer än bara en flygbiljett. Ska du kunna prestera på bästa sätt finns det flera lösningar och saker du kan tänka på. Alla vill prata affärer med en person som är ordentligt utvilad och inte stressad. Affärsresan handlar så mycket mer än bara transporten från en destination till en annan.

Låt någon ta hand om allt det praktiska åt dig. Slå en signal till en duktig researrangör som löser alla bitar åt dig. För att göra dina resa smidigare kan exempelvis anlita en researrangör som fokuserar på att sköta om bokning av dina flygbiljetter, hotell, hyrbil, visum, taxi, buss eller tåg. Till och med bokning av restaurangbesök. Tid är pengar på en affärsresa och med snabba lösningar får du tid över till att prestera på affärsresan.

Äkta personlig service är viktigt när du bokar din affärsresa. Snabb återkoppling efter dina önskemål är väldigt viktigt. En affärsresa handlar om en investering i företagets och din framtid. Det är som vilken investering som helst där man vill se avkastning, antingen direkt eller i framtiden. Besparingar är också viktigt inför och under en affärsresa därför är det bra att boka med en leverantör av affärsresor som förstår priser på flygbiljetter, hotell, taxi i destinationslandet och andra produkter och tjänster som du behöver under resan. Håll kostnaderna nere och ha god insyn i alla resekostnader för att kunna leverera ekonomiska fördelar till bolag.

En affärsresa är inte som en vanlig resa. När man tar semester ligger nästa alltid fokus på att få njuta av sommar, sol och stränder – affärsresa är något helt annat. Här behöver man ett proffs som researrangör, en som förstår att du är i fokus genom affärsbehov och att det kan innebära att eliminera onödiga kostnader. Sätt upp din plan och kontakta AKI Travel och se vad researrangören kan hjälpa dig med. Oavsett om du reser en gång eller otroligt många gånger under året ska du alltid få det bästa enligt dina riktlinjer till det bästa priset och den bästa servicen.

Affärsresa är affärslösningarna för dig och ditt företag! AKI Travels populäraste destinationer är London, Oslo, Paris, Helsingfors, Köpenhamn, Shanghai och inom Sverige: Stockholm och Göteborg. Ska du till en annan destination, inga problem – kolla om AKI Travel har lösningar för dig och ditt företag.

Hur går en vanlig bokning till för en affärsresa utan en affärslösning? Du får boka din flygbiljetter själv, även hotell, taxi, restaurangbesök, konferensrum, visumansökningar. Varje liten del i reseprocessen lämnas över till dig att sköta om. Absolut inget fel med det men vill du inte effektivisera?

Hur går en bokning till med en riktig affärslösning? Du slår en signal eller mejlar till en researrangör specialiserad på affärsresor och berättar vilket upplägg du behöver under din resa så löser ett bolag alla delar du behöver i din reseprocess. Enkelt och effektivt! Spendera pengarna där du anser det mest effektivt för ditt företag.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider