Aleksandar Milačić: Sverige behöver Utrikesgruppen

Aleksandar Milačić, verksamhetschef för Utrikesgruppen berättar lite om bolagets utveckling senaste månaden.

Det känns helt fantastiskt, vi är alla väldigt stolta och glada över att kunna presentera vår utveckling. Vi har alldeles nyligen lanserat ett medlemskap som ger trygghet på destinationen. Det finns en hel del förmåner kopplade till medlemskapet – det allra viktigaste är stöd och råd i situationer som kräver support. Det kan exempelvis förekomma i förbindelse med den kontakt och kommunikation människor har med ambassader, utländska myndigheter och i regel allt som är utrikesrelaterat – och om man får problem på destinationen.

Många människor väljer att resa till destinationer som uppfattas som trygga, resten glöms bort trots att det finns destinationer som egentligen är trygga bara man reser på rätt sätt och följer lokala rekommendationer. Det är också där emellan vårt medlemskap blir ett stöd och ett sätt att också främja turism på när svenskar väljer att resa till fler destinationer än alla ”vanliga”. Vi kan världen och vi vet hur man på ett säkert sätt kan resa till mer eller mindre alla länder i världen. Men bara för att något uppfattas som tryggt kan det bli problem på destinationen ändå.

Medlemskapet lanserades för två veckor sedan och redan har ett förvånansvärt antal medlemmar anslutit sig. Det är fina siffror med tanke på att världen varit stängd senaste 18 månaderna men nu börjar resenärerna hitta tillbaka till världen igen.

Den nära kontakt Utrikesgruppen har med resenärer uppskattas väldigt mycket. En naturlig del i verksamheten är att vi ofta är tillgängliga dygnet runt då resenärerna befinner sig i andra tidszoner och behöver akut stöd. Vi svarar på frågor från svenskar runt om i världen och det har vi gjort även innan medlemskapet lanserades så det var rimligt att vi flyttade över ett bättre fokus på stöd och råd till ett medlemskap istället.

Vi utvecklar fortfarande det unga medlemskapet och vi kommer att fylla på med innehåll och samarbeten för att kunna erbjuda ytterligare trygghet till medlemmarna.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider