All inclusive Sverige

info@utrikesgruppen.seLäs fler reseguider här

Nu när det är lite svårare att resa till andra länder för en riktigt skön all inclusive semesterresa så har vi hittat två alternativ i Sverige som är värda besöket. Strömstad Spa & Resort har ett all inclusive paket. Med all inclusive i Sverige kan du uppleva något nytt. Det är bekvämt, du får god mat och dryck är inkluderat – precis som det alltid borde vara.

Ta vara på svensk semester med sköna drinkar och god mat på en plats du kan njuta långt in på kvällen. Bo i fina rum med sköna sängar. Stor pool under en klarblå himmel – och njut av vår svenska sommar med all inclusive.

Det är väldigt bekvämt med all inclusive och vi förstår varför. Svenskar bor på all inclusive hotell från sydliga Europa till smultron ställen i Karibien – och nu i Sverige. Moderna faciliteter och att inte behöva öppna plånboken lockar semestersugna människor till all inclusive.  

Du kan välja mellan vilken slags service du vill ha. Åhus Resort är inte riktigt ett all inclusive hotell men Strömstad Spa & Resort är ett riktigt bra val för dig som vill uppleva något nytt i Sverige med all inclusive.

Åhus Resort

På Åhus Resort kan du välja om du vill ha frukost och full service i en villa med hotellstandard. Varje villa har ett eget kök, tre sovrum, soffa, pentry med kyl o frys, två duschrum, badrum samt en uteplats med grill – allt för att förgylla din semester i Skåne.

Åhus Resort har en restaurang med Ala carte meny samt en pizza meny. Du kan ladda ner Ala carte menyn och pizza menyn.

—————

Strömstad Spa & Resort – all inclusive

På Strömstad Spa & Resort finns ett paket för dig som vill njuta till max och ha det bästa. Med paketet spa all inclusive kan du bo i ett av hotellets deluxe rum för en härlig natt. När du vaknar väntar frukosten på dig med en grym havsutsikt. Under dagen så ingår spa och du kan använda hela spaavdelningen. Häng i deras olika bastu eller hoppa in i varma och kalla pooler. Hotellet har även en utomhus jacuzzi som du kan koppla av i med utsikt över havet. En riktigt populär plats bland gästerna. 

När du bokar all inclusive paketet hos Strömstad Spa & Resort ingår också en valfri 50 minuters spabehandling. 

I deras restaurang kan du också beställa extra måltider om du skulle vilja njuta lite extra och i deras lounge bar kan du sippa på drinkar.

Detta ingår i all inclusive paketet

 • Deluxe rum
 • Frukost
 • Lunch
 • 3 rätters middag
 • 3 glas vin till middagen
 • 1/2 flaska mousserande vin vid ankomst
 • Entré till spa-och relaxavdelning
 • 1 valfri 50 minuters spabehandling
 • 24h gym
 • Badrock och tofflor
 • Sen utcheckning kl. 14

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök