Allt fler svenskar planerar landsflyktBesök Sveriges profil

Trots att många svenskar älskar sitt land planerar allt fler att lämna fosterlandet. Det politiska läget är en av orsakerna som gör det svårare att leva och bo i Sverige. Nu diskuteras det flitigt vilka länder som är bra att flytta till.

Svenskar känner sig inte längre hemma i sitt eget land. Den övervakande politiska korrektheten gör svenskar mindre kreativa vilket skadar produktiviteten samt svenskens känsla av frihet kraftigt. De höga skatterna, som systematiskt och medvetet har dolts för medborgarna påverkar inte bara svenskens plånbok utan även svenskens självständighet. Samtidigt känner svensken att Sveriges politiker utövar ett förtryck gentemot befolkningen genom att ständigt reglera nya marknader som påverkar svenskens privatliv.

Några tänker sig Spanien eller andra delar i södra Europa. Många tänker sig Asien samt Latinamerika. Många svenskar läser på om ett lands politik och ekonomiska regleringar innan man lämnar Sverige. Många svenskar vill lämna Sverige och bosätta sig i ett land som inte reglerar sin befolkning. Mindre regler, mer självständighet och mer ekonomiska friheter är vad svensken vill ha för att kunna leva ett bättre liv. Svensken vill inte bo i ett land där politiker bestämmer över ens eget privatliv genom att osynligt reglera olika marknader.

Sverige har världens högsta skattesatser, en enorm välfärd som inte längre fungerar och som slukar upp svenskens ekonomi och den frihet man vill ha för att alltid själv få välja hur man ska leva. Välfärden är överbelastad men mest fungerar den inte längre på grund av den låga produktiviteten som kommer när produkter och tjänster inte är privata. Svenskar oroar sig för den höga kriminaliteten.

Svensken uppmärksammar nu att alla skattepengar som tas från hårt arbetande går till alla myndigheter som ständigt växer i personalstyrka. Ju fler myndigheter som existerar i Sverige ger svensken ett sämre liv och det börjar svensken nu påfrestande känna av. Svensken arbetar inte längre för sig själv utan nu ska svenskens arbetsamma sätt att vara utnyttjas av alla växande myndigheter. Det blir lite som att alla myndigheter tillsammans med personalen som arbetar hos myndigheterna nu fängslar den ekonomiska friheten svensken vill ha för att myndighetspersonal själva ska kunna leva ett bättre liv. Det gör de utan att behöva arbeta för det.

Till omvärldens stora förvåning har respektabla och arbetsamma svenskar blivit hårt reglerade i sitt land av sina politiker, vilket gör att svenskar inte längre har kvar den friheten man tidigare har haft i Sverige. Många länder välkomnar mer än gärna svenskar, som de ser som ett hårt arbetande folk med ett väldigt bra rykte.

Det finns flera länder i världen som förenklar visa-processen för svenskar som vill verka och bo i ett land där man fokuserar på att direkt börja arbeta eller att direkt starta ett eget företag.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier