Allt om Hyresgästkassan

Foto: Hyresgästkassan


Bli medlem hos Hyresgästkassan

Allas rätt till ett tryggt boende: Bli medlem i Hyresgästkassan som är en mycket viktig organisation i Sverige som bryr sig om dig och tar hand om dina hyresrättsliga problem som finns och som kan uppstå i framtiden. Hyresgästkassan är ett skydd och en slags försäkring för dig.

Genom att bli medlem i Hyresgästkassan får du en organisation som stöttar dig när du behöver det. Du får också en stor möjlighet att påverka ditt boende. Din trygghet i din bostad sätts i fokus så att du kan få leva ett så gott liv som möjligt utan att behöva oroa dig.

Hyresgästkassans personal talar utöver svenska även många andra språk. Genom det stora språkutbudet hos Hyresgästkassan kan personer som inte talar svenska även bli medlemmar och få den hjälp de behöver utan att behöva bekymra sig över det svenska språket. Att flera språk finns tillgängliga är ett jätte bra initiativ från Hyresgästkassan.

Hyresgästkassan lämnar bostadsaktivism helt åt sidan för att få saker och ting gjort. Organisationens fokus ligger helt och hållet på dig och din bostadssituation.

Genom att välja Hyresgästkassan får du ett alternativ som inte är bakbunden åt en politisk gren, vilket synnerligen innebär att organisationen inte heller bråkar med fastighetsägare med politik som vapen. Sådant uppträdande leder till en enorm spricka mellan hyresgäst och fastighetsägare, vilket vi redan ser idag.

Vänskap och affärer med krav: Hyresgästkassan satsar fullt ut på att upplysa samtliga fastighetsägare i Sverige om allvaret i viktiga bostadsfrågor för hyresgäster. Genom att närma sig hyresvärdar med vänskap som mittpunkt kan Hyresgästkassan sätta krav på hyresvärdar men i verklighet också lämna sådana anbud till dem som de inte kan motstå. En vinn-vinn-situation för samtliga inblandade. Hyresgästkassan är väl insatta i affärsvärlden och att komma med ett affärssinne är den viktigaste accessoaren man kan ha med sig i ett möte med en fastighetsägare.

Som en bostadsorganisation som kämpar för hyresgästerna måste man förstå att fastighetsägare har egna intressen. Självklart vill fastighetsägare tillfredsställa sina hyresgäster men också få till en ekonomiskt fördel till sitt bolag, sina anställda och för framtiden. Genom att Hyresgästkassan fokuserar mer på fastighetsägarnas intressen kommer Sverige utan tvivel få en ordentligt trevligare bostadsmiljö.

Hyresgästerna är prioritet

Oavsett vilka problem som kan uppstå kan en hyresgäst alltid räkna med Hyresgästkassans stöd och hjälp. Det finns en enorm vilja hos Hyresgästkassan att med alla sina medel alltid hjälpa hyresgäster med den hyresrättsliga rådgivning de behöver.

Fokusera på ditt liv och låt Hyresgästkassan ansvara för hjälpen du behöver med ditt boende. Mer än så krävs inte för att du ska kunna säkerställa en framtid i ett tryggt boende.

Alla vinner på en aktiv Hyresgästkassan – speciellt hyresgäster

Den bostadspolitik som idag förs av vissa organisationer är destruktiv för Sverige, vilket slår kraftigt negativt på hyresgästerna och deras rätt att få leva i lugn och ro. Ingen i Sverige ska behöva oroa sig för morgondagens bostadssituation. Sådant ska inte få existera.

Genom ny kraft och nya idéer kommer Hyresgästkassan att bli den aktör som på allvar ser till att Sverige i framtiden har boenden som är trygga, säkra och med en högre levnadsstandard för hyresgästen än vad som är fallet idag.

Hyresgästkassan arbetar för dig och din framtid. Bli medlem idag!

Här blir du medlem.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider