Analysportalen

Analysportalen

Lär känna din marknad utomlands på rätt sätt med Utrikesgruppen. Vi hjälper företag, organisationer och privatpersoner att fatta bättre och fördelaktigare beslut kring sina varumärken, marknadsföring och sin tjänst- och produktutveckling.

Till vår assistans har vi vår egen specialiserad panel som genomför opinions- och marknadsundersökningar på distans och på plats i alla områden, i samtliga länder i världen. Vårt researchteam är våra utrikeskonsulter som består av experter inom extra krävande analyser med stor erfarenhet av datainsamlingsmetoder, internationella relationer och hur lokala platser världen över fungerar.

Utrikesgruppen genomför allt ifrån engångsundersökningar till extra krävande analyser som behöver fysisk närvaro i ett land. Genom noggrann och preciserad undersökning i vår rapportering presenterar vi analys och statistik på ett enkelt och smidigt sätt. Vi identifierar dina frågeställningar genom att djupdyka i svaren så att det blir lättare för dig att arbeta vidare med ditt projekt.

Anpassad undersökning

Våra undersökningsmetoder ska avgränsa dina frågeställningar så att du får en mycket bättre insikt i dina kunders beteendemönster och hur din branschmarknad ser ut utomlands. Vi hjälper dig med insamling av data, rapporter, analyser och presentation.

Vi väljer våra metoder utifrån vad som kommer att passa dina intressen bäst. Oavsett om det gäller svensk företagsetablering utomlands, eller om vi ska räkna verkligt antal minor i ett tidigare krigsområde, till att faktiskt räkna det verkliga antalet vattendrag i ett område så hjälper Utrikesgruppen till.

Resursarbeten utomlands

På uppdrag tar Utrikesgruppen reda på och samlar in statistik och data över flera branschområden. Vi analyserar ekonomisk tillväxt, sammanställer civil data som finns i andra länder genom att utföra resursarbeten.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att se vad vi kan hjälpa dig med. Du når oss på info@utrikesgruppen.se

Eller sök i specifika huvudkategorier