Apostille stämpel på Skatteverkets handlingar

info@utrikesgruppen.se

Många utländska myndigheter kräver att du har apostille på handlingar från Skatteverket

Information om Apostille-stämpel på dokument och handlingar från Skatteverket. Kom ihåg att Skatteverket aldrig stämplar dokument med Apostille. Du måste köpa en apostille och det kan du göra genom att KLICKA HÄR.

Vanliga krav och önskemål från utländska myndigheter är att du på dina dokument har en apostille. Skatteverket utfärdar inte apostille. Behöver exempelvis ditt personbevis en apostille-stämpel ska du kontakta en notarius publicus.

Apostille är en auktoriserad stämpel på dokument från Skatteverket som intygar att en signatur är äkta. Du kan köpa en apostille enkelt genom post för apostille beställningar. Du skickar bara in dina dokument med post och får tillbaka dem inom några dagar.

Köp apostille stämpel för dokument och handlingar från Skatteverket

Gör så här för att beställa apostille:

  1. Köp apostille här
  2. Skicka in dina dokument i närmaste brevlåda
  3. Du får tillbaka dina dokument stämplade och klara inom några dagar
Information om apostille stämpel

Du behöver inte åka till ett kontor för att få en apostille stämpel. Du skickar bara in dina dokument från närmaste brevlåda. En Notarius Publicus är den enda personen som kan stämpla ditt dokument. När du beställer via Utrikesgruppen så är det alltid auktoriserad Notarius Publicus som utfärdar stämpeln till dig.

Du kan läsa mer om Notarius Publicus och Apostille-stämpel på Skatteverkets webbplats här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök