Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Beställ / spara Covid-19 intyg + test

INTYG

Flera länder inom EU/Schengenområdet samt övriga världen öppnar nu sina gränser men det kan finnas en del restriktioner kvar. Du kan behöva visa upp ett covid-19 intyg vid inresa till ett land.

Om du planerar att resa utomlands kan du behöva ett intyg som visar att du har antikroppar eller ett intyg som visar att du inte har aktiv coronavirus infektion. Flera regeringar världen över har beslutat om krav på läkarintyg. Det är mycket viktigt att du kontrollerar vad som gäller vid inresa och vilken typ av intyg du måste ha för att få resa in i landet. Kraven kan ändras och uppdateras.

Ett covid-19-intyg kan du visa för gränskontrollen när du reser in i ett land.

HÄR KAN DU BESTÄLLA COVID-19 INTYG + TEST

Kom ihåg att du sedan kan spara intyget hos oss!

SPARA DITT COVID-19 INTYG HÄR

Efter att du har testat dig för covid-19 och fått ett intyg utfärdat kan du spara intyget här. När du sparar intyget hos oss så innebär det att vi lagrar en kopia av ditt intyg för din säkerhet och bekvämlighet om ditt intyg skulle försvinna, stjälas eller skadas. Du kan när som helst under din reseperiod begära ut ditt intyg.

SKANNA ELLER FOTOGRAFERA INTYGET
För att vi ska kunna spara ditt intyg måste det helst skannas men det går även bra med en fotografering om samtlig information syns i fotografiet.
 

Kontakt

E-post: info@bergusmedical.se
Telefon: 08-400 275 00
Webbplats: www.bergusmedical.se

Kontakt

Webbplats: www.kry.se

Kontakt

Webbplats: www.doktor24.se

Kontakt

Webbplats: www.doktor.se

Kontakt

E-post: info@nocdoc.se
Webbplats: www.nocdoc.se

Kontakt

E-post: covid19@quality-care
Telefon: 08-428 426 00
Webbplats: www.quality-care.se/intyg-covid-19

För att vi ska kunna lagra en kopia av ditt covid-19 intyg är detta förenligt med en kostnad om 250 kronor.

Beställning är ej bindande och genomförs inte betalning kommer vi inte att skicka ut några påminnelser eller inkassokrav.

För din trygghet så raderar vi din kopia av covid-19 intyget två dagar efter att din reseperiod är över. Detta innebär att du endast kan begära ut din kopia under tiden för din resa.

Radering av din kopia sker två dagar efter det datum du anger som datum för hemresa.

Du uppger dina resedatum i beställningsformuläret. Tjänstens giltighetstid gäller under hela din reseperiod dock maximalt 90 dagar.

Leverans av betalningsunderlag sker till beställarens e-post adress samt framkommer betalningsunderlag i formuläret när beställningen har skickats in till oss.

Din kopia av covid-19 intyg levereras till den e-postadress du uppger i din beställning. Du kan endast begära ut din kopia under din reseperiod.

När bifogar dina dokument lagras de elektroniskt i en säker digital miljö.

Ångerrätten gäller i 14 dagar. För att utnyttja ångerrätten mejla oss på info@utrikesgruppen.se

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Utrikesgruppen är ingen ambassad eller något konsulat och har heller inte blivit tilldelad tjänsterna som återfinns på webbplatsen utan bolaget agerar istället på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, Org.nr 559210-2445, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Om din hund eller katt reser i sällskap med en djurtransportör så tas djuret omhand på ett närmare sätt med en transportör som är väldigt van vid hundar och katter och som aldrig lämnar djuret under uppsikt.

GLÖM INTE FÖRÄLDRAMEDGIVANDET OM BARN SKA RESA

Om du ska resa med barn då kan du beställa ett föräldramedgivande. Många länder i världen har krav på föräldramedgivande som minderåriga ska visa upp innan man kommer in i landet. Föräldramedgivandet gäller för minderåriga som reser med en förälder, ensamresande barn och om barnet reser med någon annan än sin förälder / föräldrar.

Här beställer du föräldramedgivande.