Beställ tillfrisknandebevis online – gäller hela Sverige

Beställ tillfrisknande bevis – gäller alla städer i Sverige
Med ett tillfrisknandebevis slipper du testa dig för covid-19 varje gång du ska resa. Istället visar du upp att du tillfrisknat från covid-19. Ett bevis på att du tillfrisknat ges ut i ett intyg och visar på att du har varit sjuk i covid-19. För att kunna få ett tillfrisknandebevis behöver du bara ladda upp bevis på att du haft covid-19.

Gå direkt till att ladda upp ditt positiva covid resultat och få ditt tillfrisknandebevis genom att klicka här.

Du kan få ditt intyg om tillfrisknande exakt 11 dagar efter att du har testats positivt. Ditt tillfrisknandeintyg gäller i 180 dagar från ditt positiva testresultat. Det innebär att du bara behöver ladda upp ditt positiva resultat och tillbaka får du ett nytt intyg som visar att du varit sjuk i covid-19.

Ett tillfrisknandebevis omvandlas från ett positivt covid resultat och är perfekt för dig som inte vill betala för PCR eller Antigentest varje gång du ska resa ut eller in i ett annat land. Istället visar du upp tillfrisknandebeviset. Du kan läsa mer om tillfrisknandebevis hos E-hälsomyndigheten.

Beställ tillfrisknandebevis när du inte vaccinerat dig

Enkla villkor för att få ditt tillfrisknandebevis. För att du ska kunna få ditt tillfriskandebevis måste du ladda upp ditt positiva resultat. Har du tidigare testat positivt hos en klinik i Sverige kan du få ett tillfrisknandebevis. Du måste vara över 16 år och ha ett svenskt personnummer samt vara folkbokförd i Sverige.

När du uppfyller dessa krav kan du få ett tillfrisknandebevis och sedan resa utomlands. Tillfrisknandebeviset används av många som inte har vaccinerat sig och de som inte vill köpa ett PCR test varje gång man ska resa.

Tillfrisknandebeviset får du online

Oavsett om du behöver ett tillfrisknandebevis i Jönköping, Uppsala eller i andra städer i Sverige kan du få intyget enkelt och smidigt online. Har du tidigare testats hos kliniker: exempelvis Vaccina, Resedoktorn eller hos andra anslutna till E-hälsomyndigheten kan du få ett tillfrisknandebevis.

I princip innebär det att samtliga människor som testats positivt i Sverige för covid-19 har rätt att få ett tillfrisknandebevis.

Med ett tillfrisknandebevis behöver du inte vaccinera dig mot covid-19 och du kan istället resa som vanligt – helt ovaccinerad. Perfekt för dig som aldrig kommer att vaccinera dig.

 • Tillfrisknandebevis Uppsala
 • Tillfrisknandebevis Norrbotten
 • Tillfrisknandebevis Göteborg
 • Tillfrisknandebevis Jönköping
 • Tillfrisknandebevis Kalmar
 • Tillfrisknandebevis Gävleborg
 • Tillfrisknandebevis Stockholm
 • Tillfrisknandebevis Västerås
 • Tillfrisknandebevis Värmland
 • Tillfrisknandebevis Karlstad
 • Tillfrisknandebevis Malmö
 • Beställa tillfrisknandebevis
 • Beställ tillfrisknandebevis

Viktiga länkar
Ladda upp ditt covid resultat och beställ tillfrisknande bevis här
Information från E-hälsomyndigheten om tillfrisknandebevis

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier