Boka konferensresa med privatflyg för ditt företag

info@utrikesgruppen.se

Företag kan med enkelhet boka privatflyg för resor till alla destinationer

Boka flyg smidigt och effektivt för dig som reser med företaget. Det finns många lösningar för dig som vill flyga privat med företaget. I Sverige och Europa reser företag och affärsmän med privata flygplan i stor utsträckning eftersom det underlättar resandet.

En vanlig fråga är om företag får resa med privatflyg till andra länder. Svaret är ganska enkelt – självklart. Oavsett om ditt företag vill planera en konferens, kundresa eller annat så kan ni boka privatflyg. Under er resa får ni maximal komfort och ni kommer att uppleva destinationen på ett helt annat sätt.

Genom att resa med privatflyg kommer ni att svetsa samman ert team där ni också får skapa värdefulla relationer med era kunder. Konferensresor till många olika städer runt om i världen. Du väljer och researrangörer skräddarsyr åt dig.

Så bokar du privatflyg för en konferensresa

Konferensresor är alltid skräddarsydda efter ert behov och ni väljer hur och var ni ska resa. En del researrangörer har privatflyg i sitt sortiment medans andra kan ordna privatflyg på förfrågan.

Om din researrangör inte har privatflyg i sortimentet kan du med fördel be dem boka privatflyg via Utrikesgruppen när du ska resa med företaget. Utrikesgruppen levererar privatflyg till samtliga researrangörer som efterfrågar detta.

Paket pris från researrangör med privatflyg

När din researrangör samlar priset för er konferensresa ingår exempelvis: Transfer till och från flygplatsen, flygbiljetter, hotell, bokning av konferensrum eller andra företagsaktiviteter som ni har beställt. När du vill att privatflyg ska ingå i konferensresan då levererar researrangörer ett paketpris till er.

Vill du läsa mer om konferensresor med privatflyg för företag. Klicka då här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök