Boka personlig assistans till utlandsresa (betaversion)

Personlig assistans vid semesterresor utomlands

Möjligheterna enligt gällande praxis gör det svårt att bevilja bistånd och/eller extra assistanstimmar med insatser, exempelvis från din hemkommun för en semesterresa utomlands. En utökning av din personliga assistans är begränsad.

Men Utrikesgruppen har en lösning.

Gemensan lösning – din semesterresa

Utrikesgruppen erbjuder en alternativ privat lösning med personlig assistans för dig som vill resa utomlands helt på egna villkor.

I grunden är vi inget assistansbolag. Vi arbetar med många olika utrikesrelaterade produkter och tjänster där vi genom vårt arbete har sett att det finns en efterfrågan på resor utomlands för personer som behöver assistans.

Oftast är det komplicerat att få till en resa utomlands med hjälp av traditionell assistans via kommunen och det är detta vill vi förenkla.

Oavsett vem du är och var du vill resa är vi för dina planer. Vi vill att fler ska resa utomlands och få möjligheten att uppleva allt det goda som finns runt om i världen. Du kan läsa mer om oss här och hur vi arbetar.

Vi har god kännedom om många länder och lokala platser. Detta gör det möjligt för dig att resa till destinationer du verkligen vill besöka.

100% semesterengagemang med Utrikesgruppen

Med Utrikesgruppen får du träffa personer som har koll på världen. Vi har god kännedom om många länder och lokala platser. Vi är väldigt flexibla och har inget emot ”svåra” resmål eller unika lösningar. Hos oss kan du välja bland mycket. Det är dina önskemål vi arbetar efter.

Med oss får du resa med personer som själva älskar att resa och gör det spännande på destinationen med olika utflykter.

Välj ditt resmål och vi försöker sedan hitta alla lösningar för att kunna genomföra utlandsresan.

Anpassning

När du reser med Utrikesgruppen special anpassar vi resan efter varje resenärs behov och förväntningar. Vi jämför priser och utbud på internet så att vi pressar ned kostnaderna.

Vi kontrollerar vilka hjälpmedel, regler och resmål som fungerar efter diskussion med dig. Vi är flexibla och har inte emot något resmål i världen. Vi reser var du vill om det går.

Vill du besöka stränder, nattklubbar, restauranger, speciella destinationer – inga problem alls. Du styr vad du vill göra och du väljer dina utflykter.

Kostnadsförslag och acceptans

Vi behöver alltid veta vilka hjälpmedel du behöver och hur vi bäst genomför resan utan onödiga komplikationer.

Du behöver också berätta var du vill resa och hur länge samt vilka utflykter du vill göra. Du behöver inte ha ett schema om du inte vill. På destinationen är vi flexibla.

När vi har kommit överrens får du sedan ett kostnadsförslag.

Kom ihåg att vår assistanshjälp utomlands är en betaversion och med anledning av detta kan vi behöva tacka nej till vissa uppdrag. Detta beror på att vi ännu inte har tillräckligt med personal som kan genomför utlandsresorna.

Mindre komplikationer med Utrikesgruppen som fokuserar på dig.

Utrikesgruppen erbjuder en alternativ privat lösning med personlig assistans för dig som vill resa utomlands helt på egna villkor.

Välj din favoritdestination som du vill se.

Förutom att se till så att alla hjälpmedel finns på destinationen så fokuserar vi på att du ska få uppleva det du själv vill.

Om du vill förenkla och lyxa till resan ytterligare kan vi ordna privatjet till dig.

Skriv till oss om du vill veta mer: info@utrikesgruppen.se

Vår tjänst med assistans för utlandsresor är en betaversion just nu och innebär att vi inte kan tacka ja till alla uppdrag. Vi gör så gott vi kan så att alla ska få möjligheten att resa med oss.

Några fördelar

Enkelt
Mindre komplikationer
Flexibelt
Välj din egen destination