Bröllop utomlands – viktig information

info@utrikesgruppen.se

Har du funderat på att gifta dig utomlands? Här hittar du värdefull information om vad du bör tänka på inför, under och efter bröllopet i ett annat land.

Att gifta sig utomlands är en unik upplevelse med många olika alternativ. Du kan välja allt från att ha ceremonin på en strand till att använda speciella lokaler. Du kanske skulle vilja gifta dig i ett historiskt slott, charmiga vingårdar eller moderna takterrasser med panoramautsikt. Att välja en vacker kyrka kan också göra bröllopet extra minnesvärt.

Ett bröllop utomlands behöver inte kosta mycket utan ett traditionellt bröllop i en mindre kyrka i en idyllisk by kan också vara det perfekta valet. Oavsett val av plats du väljer, ger ett bröllop utomlands chansen att skapa minnen i en fantastisk miljö, vilket gör dagen extra speciell.

Bröllopen utomlands ökar

Allt fler svenskar väljer att gifta sig utomlands, en trend som har ökat stadigt de senaste åren. Anledningar till detta är flera. Många lockas av tanken att kombinera bröllop med unika och minnesvärda upplevelser i ett annat land.

Destinationer som Italien, Greklan och Spanien är populära bröllopsdestinationer i Europa, tack vare deras fantastiska landskap, kultur och klimat.

Planering inför bröllop utomlands

Att planera ett bröllop utomlands behöver inte vara komplicerat. Om ni väljer en plats i Europa, se till att skicka ut inbjudningarna i god tid och inkludera information om flygdatum. Det är också viktigt att ordna hotellboende för alla gäster, så att de har någonstans att bo under vistelsen.

Se till att välja ett bröllopsdatum som passar de flesta av era gäster. Välj gärna ett datum när många har ledigt eller lätt kan ta ledigt från jobbet.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök