Calala Island – Hyr din egen ö i karibiska Nicaragua

info@utrikesgruppen.se

Hyr din egen ö och bestäm själv vad du vill göra.
Utanför Laguna de Perlas – ”Lagunen av pärlor” vid Nicaraguas karibiska kust ligger en fantastisk privat ö. Den är omringad av ett naturliv som är fullständigt underbart. Här på Calala Island behöver du inte oroa dig för något. När du väl anländer till den speciella ö ingår allting. Det är mycket spännande.

Calala Island utnämns ofta inofficiellt bland besökarna till en av de bästa privata öarna i världen. Den ligger inbäddat i den oupptäckta delen av Karibien, utanför Nicaraguas kust.

Upplev barfotalyx i ett orört paradis för maximalt 8 gäster. Personalen på ön säkerställer att alla dina önskemål uppfylls. Var och en av de fyra bungalowsviterna designades av den ledande arkitekten Matthew Falkiner och skapades noggrant med gäster i åtanke.

Belägen direkt längs stranden och med de finaste handgjorda nicaraguanska möblerna, förenar varje svit dig perfekt med din tropiska omgivning. Med bara fyra sviter på hela 38 445 kvm kommer fullständig avskildhet som standard, liksom att vakna till fåglarna som tvittrar vid soluppgången och till solnedgången som måste ses för att man ska tro det.

Boka hela ön eller boka ett rum – avgörande för din upplevelse

Här finns fyra vackert inredda sviter vid stranden. Priserna är på en lyxig all-inclusive-basis och inkluderar alla måltider, snacks och drycker (exklusive champagne och vissa fina viner). Sviterna har privat veranda med avskild strandterrass. Här finns även härliga vattensporter, fiske, snorkling och mycket mer. Transfer från Managuas flygplats ingår.

Boka alla fyra rum för total avskildhet eller kontakta hotellet för specialofferter där du själv bestämmer hur du vill använda ön. Kanske för ett bröllop eller andra festligheter. Hotellet och ön kan service och hjälper dig mer än gärna för att uppfylla dina önskemål om en superresa till denna fantastiska ö.

På Calala Island tas maten på fullt allvar. Chefskocken har en mängd erfarenhet efter att ha arbetat på några av Europas främsta Michelin-restauranger och tänjer hela tiden på gränserna för att leverera sensationella matupplevelser. Oavsett om det är en vanlig hamburgare vid poolen av Lobster Brioche eller deras formella kvällsavsmakningsmenyer i månskenet, är middagen på Calala Island en upplevelse du sent kommer att glömma.

Många wow faktorer

Förutom en underbar natur finns en utomhus infinitypool, kajaker, paddleboard, volleyboll, massagebehandlingar. Allt för din komfort. Det är garanterat många wow faktorer här.

Organisationen för Small Luxury Hotels of the World (SLH) har handplockat denna ö till sin portfölj av lyxfastigheter. För SLH är Calala Island en speciell plats för gäster som söker ett intimt gömställe mitt i det Karibiska havet. Calala Island erbjuder unika lyxupplevelser på ett oupptäckt läge och är verkligen en dold pärla.

Så tar du dig hit från Managua, huvudstaden i Nicaragua

Närmaste internationella flygplats är Managua. Hotellet tar hand om alla transfers från flygplatsen till och från Calala Island. Det är inkluderat i priserna och det arrangeras en kort internflygning till Bluefields (50 minuter) följt av en naturskön båttur (90 minuter) till ön. Calala Islands representanter kommer att följa med dig under hela resan. Mot en extra kostnad är även helikoptertransfer möjligt direkt till ön.

Calala island är den ultimata öresan. Det är speciellt och verkligen något utöver det vanliga. Därför kostar det också mer.

Kontaktuppgifter till Calala Island

Webbplats: https://www.calala-island.com/
E-mail: inquiries@calala-island.com
Telefonnummer USA: (+1) 929 269 1232
Telefonnummer UK: (+44) 1628 675 419
Instagram: instagram.com/calalaisland/
Se fler underbara bilder från ön: klicka här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök