Cayo Levantado – en paradisö för svenskarBesök Dominikanska republikens profil

Reseguide: Dominikanska republiken

Dominikanska republiken är ett unikt land med unika färger och rytmer av danser som inget annat land i världen kan erbjuda.

Cayo Levantado är en liten paradisö. Väldigt vacker och ligger i en liten del av landet som är inbäddat på den nordöstra kusten i Dominikanska republiken som heter Samanabukten.

På Samanahalvön i nordöstra Dominikanska republiken ligger denna vackra paradisö. Den har en växtvärld av fuktig skog, paradisiska stränder, vit sand och kristallklart vatten, dessutom omringat av ett vackert landskap.

Cayo Levantado är en plats där knölvalar kan ses under säsongen från januari till mars. Alla älskare av natur och fantastisk skönhet drömmer om att få ligga på en strand i Cayo Levantado, ett paradis på jorden. Hela ön är en liten juvel och är en perfekt plats att fly till för att koppla av och bara njuta.

Det är en helt otrolig ö – perfekt för snorkling eller för dig som bara vill ligga på stranden och sola. Flera fåglar hörs här, en hel del är papegojor. Denna ö kallas också Bacardi Island. Du kan gå till fots över hela ön på bara 15 minuter, vilket gör ön till en väldigt unik plats.

Är du på väg till Cayo Levantado? Glöm inte att ta med dig kameran då platsen är känd för kamera sköna bilder vart på ön du än står.

Hotel Luxury Bahia Principe Cayo Levantado

I absolut första klass finns som enda hotell på ön, Luxury Bahia Principe Cayo Levantado. Hotellet erbjuder en riktigt grym semesterupplevelse utöver det vanliga där servicen slår världsklass i hög nivå. Vita stränder omringar hela hotellet där du kommer få en maximal karibisk upplevelse. Om du inte vill ligga och glassa på stranden så finns det två pooler och tre utomhusjacuzzis att välja mellan.

Luxury Bahia Principe Cayo Levantado är byggt i kolonial stil, har en fridfull stämning och alla som är här älskar att få vara en del i verksamheten. Från hotellet kan du enkelt ta dig in till fastlandet Samana då hotellet har båttaxi dit varje dag. Om du vill ta det lugnt på hotellet så finns alla faciliteter på plats. Du kan träna i gymmet eller använda hotellets lyxiga spa-tjänster.

Hotellet har flera barer som du kan hänga vid och hela sex olika restauranger. Huvudrestaurangen serverar bland annat buffémåltider. Övriga restauranger serverar gourmet, italiensk, brasiliansk och en är medelhavs-inspirerad restaurang. Alla ingår såklart i All Inclusive.

Hotellet har 200 rum, privat strand, 6 restauranger och 2 poolbarer, fullständigt spa, 2 utomhuspooler, nattklubb, gym, terrass, reception öppen dygnet runt, luftkonditionering, daglig städning, gratis wi-fi och gratis parkering.

Observera att hotellet inte behöver ingå i ditt charterpaket utan du kan enkelt boka hotellet separat där du själv väljer din vistelselängd.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier