Certifierad advokatbyrå för arbetstillstånd – se listan här

info@utrikesgruppen.se

Information om certifierade advokatbyråer till Migrationsverket

Klicka här för att söka i listan efter certifierad advokatbyrå.

Information om arbetstillstånd. Du kan använda dig av certifierade ombud som är advokatbyråer när du vill ha snabbare handläggningstid. Det innebär att processen för att hantera arbetstillstånd tar 10 eller 20 dagar. Det finns olika advokatbyråer som hjälper dig.

Om du tänker anställa personal från utanför EU får du hjälp genom hela ansökningsprocessen från början. Ett certifierat ombud till Migrationsverket har inkommer med all dokumentation som krävs. Certifierade ombud av Migrationsverket ger snabbare handläggningstid.

När du använder en advokatbyrå som är certifierad innebär det att de kommer att handlägga dina ärenden med ett ansvar. De lämnar alltid in ansökningar som är kompletta. Det är en av kriterierna som Migrationsverket har. Nycertifiering sker alltid var tredje månad för att försäkra om att ombudet fortfarande uppfyller alla kriterier. Det är en säkerhetstämpel på att advokatbyrån fortfarande hanterar ansökningar korrekt utan anmärkning från Migrationsverket.

Innan du skickar in en ansökan om arbetstillstånd kan du i vissa fall få ett förhandsbesked. Beskedet ger dig klarhet i om du kan få tillgång till snabbspåret. Även om du inte kan använda en snabbare handläggning kan du fortfarande ta hjälp av advokatbyrån.

Specialiserade på arbetstillstånd

Nästans samtliga advokatbyråer som arbetar med asyl- och migrationsrätt handlägger ärenden för arbetstillstånd. Många har gedigen erfarenhet i alla delar som rör migrationsrättens område. Migrationsrätt är ett samlingsbegrepp på det område inom juridiken som behandlar rätten för en utländsk medborgare att befinna sig i Sverige.

För att processen ska bli korrekt där du minskar risken för avslag kan du ta hjälp av en advokat som handlägger arbetstillståndsärenden till Migrationsverket.

Mer om snabbspår arbetstillstånd

En certifierad partner till Migrationsverket betyder att alla ansökningar om arbetstillstånd som går via den certifierade aktören får högsta prioritet hos deras handläggare. Snabba handläggningar sker oavsett om det är ett nytt arbetstillstånd eller en förlängning av befintligt arbetstillstånd.

Med snabbspår får du din kandidat snabbare i arbete.

Lista på certifierade ombud till Migrationsverket

Du kan söka i listan efter ditt ombud. Inga ansökningar sker fysiskt så du kan med fördel välja bland flera oavsett var du befinner dig. Listan på ombud är i bokstavsordning.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök