Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Tjänster

Fler möjligheter med Utrikesgruppen – content marketing

Content marketing med Utrikesgruppen

Det är enkelt att arbeta med Utrikesgruppen. Låt oss attrahera din målgrupp! Vi formar en strategi för dina ändamål. Låt er synas i vårt nyhetsrum. Budskapet ska charma och tilltala dina potentiella kunder med ett innehåll som väcker intresse, är kul att läsa och är relevant, där vi på bästa sätt kan skapa effektiv kommunikation som gynnar dig.

Kom ihåg att dina eventuella kunder är våra egna läsare, vilket gör att vi vill nå ut med innehåll som våra läsare kommer att tycka om och kan lita på. Vi värnar om och tar hand om våra läsare med det lilla extra. Vi vill att våra läsare ska få tillgång till underhållande och njutbar läsning.

Utrikesgruppen besitter en stark intern kanal och behöver inte leta efter andra kanaler där ert innehåll kan få synas. Vi är rätt informationsväg för er som vill synas i Utrikesgruppens plattform som visar information om samtliga länder i världen, bland annat nyheter och reseguider, visumkrav, resetips och information om resmål, arbetstillfällen och investeringsmöjligheter i andra länder. 

Det redaktionella innehållet produceras av våra utrikeskonsulter som är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom turism, säkerhet, information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen. Samtliga utrikeskonsulter har ett underbart stort intresse för turism. Sammanlagt har våra utrikeskonsulter gjort personliga besök i nästan samtliga länder i världen vilket har gett oss god insyn i hur världen och i synnerhet hur lokala platser i olika länder fungerar.

Utrikesgruppens besökare är till största del svenskar som ska resa utomlands och personer som är intresserade av att ta del av nyheter, sevärdheter i andra länder och resetips. Svenskar som söker information om länder som man ska resa till, exempelvis visumkrav och annan viktig information som man önskar ta del av, exempelvis inför sin resa.

Professionell SEO och SEM – vi satsar på trafik!

Vårt team har lång erfarenhet av SEO och kan hjälpa er att driva mer lönsam trafik. Vi lägger ned mycket energi på att hitta sökord som relaterar till din produkt och tjänst.

När vi arbetar med SEO är målet att synas så högt upp som möjligt i SERP:en (SERP – Search Engine Result Page, eller sökmotorns resultatsida på svenska).

När vi har levererat publiceringen får du fullständig Google statisk på hur det har gått. Bland annat visar statistiken hur många besök artikeln fått, vilka sökord som använts för att hitta till artikeln m.m.

Du får mycket mer än bara en artikel.

Först skapar vi, sedan formulerar vi det som slutligen ska distribueras. Med vår innehållsmarknadsföring syns ni direkt i våra kanaler, i vårt nyhetsrum! 

Vi publicerar och skapar innehållsartiklar för bland annat flygbolag, resebolag, hotell, restauranger samt andra företag inom bland annat turismbranschen. Med en smart strategi, redaktionell ton och olika yrkesspråk (beroende på vilket innehåll vi skapar), så sänder vi ut kommunikationsinnehåll som attraherar målgruppen. 

Information om publicering

Vi arbetar från skapande till publicering hos utrikesgruppen.se i nyhetsrummet med en fullständig artikel. Vad ingår?

Rubriksättning – ska fånga in läsaren och visa vad artikeln handlar om.

Ingressen – ska utveckla rubriken, sammanfatta och locka läsaren vidare.

Underrubriker – hjälper läsarens blick att orientera sig.

Brödtext – är den vanliga texten och behöver oftast delas upp i stycken.

Bildtext – ska vara sakliga för läsarens intresse samt för att komma högre i sökmotorer.

Bild – vill du bifoga önskad bild? Det fungerar alldeles utmärkt. Om ni inte har tillgång till egna bilder så har vi många fotografier att välja mellan.

Upptäck fördelarna med Utrikesgruppen

Med Utrikesgruppen kan du nå ut till våra läsare. Våra läsare är ett naturligt nyfiket folk som ofta har rest väldigt mycket.

Vår bas av läsare är en köpstark målgrupp för er som vill marknadsföra era tjänster. När ni marknadsför er hos oss får ni tillgång till ett världsvant och ett inspirerande folk som alltid vill upptäcka nya länder, platser, produkter och tjänster.

Publicering av artikel och artikelskrivning

Kontakta Utrikesgruppen via e-post för att beställa content marketing: info@utrikesgruppen.se

Kom i kontakta med oss

info@utrikesgruppen.se

Eller sök i specifika huvudkategorier