Corona: Godkända munskydd för flyg

Nu kräver flygbolag att passagerare har på sitt ett munskydd under hela flygresan. Du bör tänka på att inte använda ett munskydd som har ett för tjockt lager eller sitter för hårt. Undvik därför designer munskydd i tyg. Om du använder ett dåligt munskydd blir det jobbigt för dig att andas och det kommer att skava i öron och näsa.

Det finns godkända munskydd för flyg och ett 3-lager med en mjuk näsklamma för bra passform och elastiska öronband är de bekvämaste att bära. De är väldigt lätta att andas med och har därför ett lågt andningsmotstånd.

Munskydden är avsedda för engångsbruk och ska slängas efter användning. Du bör undvika att röra munskydden med dina händer.

Munskydd uppfyller den högsta skyddsklassen (IIR) med en bakteriell filtrationskapacitet på 99,9%.

Använd munskydd som är lätta att andas med. Undvik att köpa munskydd i tyg som är mycket svårare att andas med. Foto: 3 lagers munskydd x 50-pack.

Godkända munskydd för covid-19 / corona – flyg

Kabinpersonalen hos flygbolagen använder själva dessa 3-lagers munskydd som är medicinskt tillverkade. Genom att använda dessa godkända munskydd behöver du inte tänka på annat än att bara resa i lugn och ro.

Du kan beställa munskydden av Utrikesgruppen och få dem levererade inom två arbetsdagar. Tänk på att köpa tillräckligt många då munskydden är till för engångsbruk. Smutsiga och återanvända munskydd är inte bra för ansikte och hud.

Foto: 3 lager 50-st munskydd. Förpackningen kan skilja sig.

Beställ här

Leverans sker inom två arbetsdagar. Om produkten har tagit slut var vänlig och skicka ett e-post till oss: info@utrikesgruppen.se

Beställ genom att klicka här.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier