Coronavirus intygLagra ditt coronvirus reseintyg här

Information till dig som ska resa utomlands och covid-19- / coronavirus intyg / reseintyg. 

Innan du får resa in i ett land finns det länder som kräver att du har med dig ett intyg som bevisar att du inte har coronavirus. Detta för att kunna minimera riskerna med att covid-19 frodas i landet. Hur länge länder kommer att kräva sådan intyg vet vi ännu inte. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ett covid-19- / coronavirus intyg / reseintyg är ett intyg som visar att du är tillräckligt frisk för att flyga. Det kan vara länder men även flygbolag som kräver ett sådan intyg av dig, detta för att kontrollera så att du inte har en aktiv coronavirus sjukdom.

Lagra ditt Coronavirus intyg

När du har testat dig för coronavirus och du får tillbaka ett intyg som visar att du är negativ mot coronavirus eller att du har antikroppar mot viruset kan du lagra ditt intyg.

När du lagrar ditt intyg så betyder det att du sparar ditt intyg hos oss för din säkerhet och bekvämlighet om ditt intyg skulle försvinna, stjälas eller skadas. Du kan när som helst begära ut ditt intyg av oss om du exempelvis behöva visa intyget.

Du kan när som helst under din reseperiod begära ut ditt intyg.

Håll dig uppdaterad

Världen öppnas upp men det finns fortfarande regler och kraven kring coronaviruset och intyg ändras snabbt. Håll dig uppdaterad. Läs mer om att lagra ditt coronavirus intyg här: https://utrikesgruppen.se/bestall-spara-covid-19-intyg/, och Europas senaste tillgängliga uppgifter finns här: https://reopen.europa.eu/sv/.

Håll dig uppdaterad innan du reser!

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier