Cykelresor – cykla utomlands, en riktig cykelsemester

info@utrikesgruppen.seLäs fler reseguider

Har du glidit runt på en cykel så vet du att du får möjligheten att lära känna gator, berg och utsikter m.m. på ett intimt och genuint sätt. Res på två hjul och lär känna din destination på ett helt nytt sätt. Trampa helt i din egen takt.

Oavsett om du är ute efter vackra utsikter, cykling längs stränder eller mer avancerad cykling är en cykelsemester utomlands något som är väldigt unikt. Det finns mängder med häftiga destinationer för dig som reser ensam, tillsammans med familjer eller i grupp.

Den perfekta cykelresan är att låta hjulen ta dig runt med överraskningar genom områden du normalt sätt aldrig skulle besöka. Upplev intressanta floder, sjöar och mysiga hotell. Cykla i din egen takt och för dig som inte vill eller orkar trampa på pedalerna hela tiden finns det moderna elcyklar som ser ut som vanliga cyklar. Du kan varva trampandet med att låta el-batteriet ta hand om cyklandet när du känner att du vill vila lite.

Det är ett populärt och ett vackert sätt att resa på. På din cykelresa kommer du kunna njuta av varma härliga dagar med frisk luft. Sätt på dig shorts, t-shirt och ha med dig en liten resväska på ryggen. Utforska små charmiga byar och lär känna lokalbefolkningen. Låt dig inspireras och hitta en resa som passar just dig. Välj en weekend, veckoresor, motionär eller elitcyklist, längs magnifika bergskedjor eller kust.

Bestäm din egen takt och välj din researrangör efter vad du är ute efter. Här listar vi några av Sveriges populäraste researrangörer för cykelresor. Och kom ihåg, du behöver inte vara en inbiten cyklist för att kunna dra iväg på ett häftigt cykeläventyr. Det finns plats för precis alla.

——

PRIMA TRAVEL

Prima Travel erbjuder reseupplevelser till fots och på cykel. Deras resor behöver inte vara några svåra konditionsprov utan med denna researrangör kan du njuta av goda middagar och bo på bra hotell. En aktiv form av njutning.

Prima Travel arrangerar aktiva resor för alla och har en växande entusiasm bland sina gäster, guider och personal på resmålen. Och de anstränger sig för att hitta det bästa åt dig – även utanför vandringarna och cykelturerna.

Läs mer om Prima Travel och hitta din cykelsemester med dem här.

——

TEAM SNABBARE

Team Snabbare finns för dig som gillar cykel och inte minst högkvalitativ träning på din cykelresa. TeamSnabbare.se drivs av företaget Team Snabbare AB, som ägs gemensamt av ett antal tränare och specialister inom triathlon och angränsande områden – alla med många års erfarenhet.

Hos Team Snabbare finns utvalda cykelresor som är populära och omtyckta träningsresor med extra allt.

Läs mer om Team Snabbare och hitta din cykelsemester med dem här.

——

QUEEN TRAVEL

Med Queen Travel kan du cykla på egen hand utmed Europas floder och sjöar, genom intressanta områden. Bo på trevliga utvalda hotell. I cykelresan ingår bagagetransport mellan hotellen. Det erbjuds passande cyklar för varje resmål och även elcyklar. Här har du möjligheten att resa på egen hand, helt i din egen takt.

Queen Travel erbjuder även cykelresa med båt som har blivit väldigt populärt. Du bor bekvämt på en flodbåt. Båten förflyttar sig under dagen medan du cyklar till nästa stopp. Om du inte vill cykla en dag och istället vila kan du helt enkelt sitta bekvämt i båten till nästa stopp.

Queen Travel känns spännande och deras handplockade destinationer är riktigt underbara. Det är platser man verkligen bör uppleva på två hjul.

Läs mer om Queen Travel och hitta din cykelsemester med dem här.

——

BIKE SWEDEN

Bike Sweden erbjuda cykelresor fulla med avkoppling. Här kan du boka en aktiv cykelsemester hos en aktör som har god kunskap på cykelvägarna. De reser kontinuerligt själva genom Europa för att hitta underbara rutter och destinationer som senare kan erbjudas till dig som kund.

Som gäst till Bike Sweden kommer du kunna njuta av en bekymmersfri semester på din cykel. Du kommer aldrig tyngas ner av ditt bagage för det transporterar de åt dig.

Läs mer om Bike Sweden och hitta din cykelsemester med dem här.

——

TEMA RESOR

Cykelresorna hos Tema Resor är ingen tävling för inbitna atleter utan det är genomtänkta upplevelseresor. Som i alla deras resor står platsens magi i centrum. Med denna researrangör kan du njuta av din cykel genom landskap, charmiga byar och vackra kulturbyggnader. Ät gott och möt trevliga människor medans du trampar lugnt på cykeln.

Deras reseledare inspirerar med spännande berättelser om platser du kommer att besöka. Entréavgifter, måltider och andra kostnader kring din resa ingår i de flesta fall. Kanske blir det en cykelresa som ger dig minnen för livet!

Läs mer om Tema Resor och hitta din cykelsemester med dem här.

——

Information om och utbudet från researrangörerna kommer från respektive arrangörs webbplats. Vill du ta reda på mer om vilka cykelresor varje researrangör erbjuder kan du besöka deras webbplats som finns länkade i artikeln.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök