Cykla med Winberg Travel i Vietnam

På två hjul får du uppleva mycket mer. Ta intryck, njut av vädret med en intressant cykeltur genom ett land som präglas av skönhet. I Vietnam finns charmiga och romantiska städer att utforska. Träffa underbara människor längs vägarna när du cyklar.

Om du tidigare inte har cyklat på destinationen så är det ett mycket gott tips att göra det i Vietnam. Hit kan du resa när som helst på året. Ett cykeläventyr i Vietnam slår det mesta. Du kommer att få se byar och städer i ständig charm. Njut av din tillvaro på cykeln.

Det krävs ingen speciell god fysisk kondition att cykla i Vietnam. Resan är istället lämplig för alla som önskar se något nytt som man senare kan skryta med hemma i Sverige.

Cykelresan nedan kommer från Winberg Travel som erbjuder detta underbara sätt att resa på.

Vad ingår i respaketet med Winberg Travel

Dag 1: Du flyger först till Vietnam

Dag 2: Vid ankomst till Vietnam landar du på flygplatsen i Hanoi. Du hämtas sedan upp på flygplatsen och får skjuts till hotellet. Hanoi är en underbar stad som du kan utforska under hela kvällen på egen hand. Exempelvis kan du besöka olika museum som visar historia om Vietnamkriget.

Dag 3: Från Hanoi tar du nattåg till Lao Cai. Du blir upphämtad på hotellet innan avgång. Nattåget har (Soft Sleeper och luftkonditionering) till Lao Cai.

Dag 4: Du kommer fram till Lao Cai tidigt på morgonen och välkomnas av din guide. Det blir frukost och alla deltagare får en varsin cykel som tar er genom små och härliga byar vidare mot Bac Ha där ni du får sova över under natten på ett hotell. På eftermiddagen kommer du att få besöka Ban Pho, Ta Chai. Det blir en resa med bil på 55 km och med cykel på 35 km.

Dag 5: Bac Ha – Can Cau – Nam Mom. Innan du reser vidare mot Can Cau kan du njuta av hotellfrukosten och samla lite krafter för att resa mot Nam Nom innan du återvänder till Bac Ha. Du får tillbringa en härlig natt på samma hotell som igår. Denna dag kommer du att få resa 47 km med bil och 30 km på cykel.

Dag 6: Bac Ha – Trung Do – Bac Ha – Sapa.
Efter en förhoppningsvis skön sömn och efter frukosten är det dags att cykla mot Trung Do. Beroende på vilken dag du cyklar kan du besöka söndagsmarknaden Bac Ha. Därefter får du skjut till Sapa för en övernattning på hotell. Denna dag kommer du att resa cirka 92 km med bil och 16 km på cykel.

Dag 7: Sapa – Cat Cat village – Lao Cai. Nattåg till Hanoi. Efter att du har vaknat och ätit frukost är det dags för ett spännande besök till den lokala marknaden och områden intill. På eftermiddagen kan du ta en promenad till byn Cat Cat innan du återvänder till Sapa. Koppla av och bara njut innan du tar bussen till tågstationen i Lao Cai för en resa tillbaka till härliga staden Hanoi.

Dag 8: Ankomsten till Hanoi. Denna dag kan du göra hur speciell du vill. Utforska Hanoi på egen hand och möt lokalbefolkningen. Strossa runt gatorna och se stadens gamla kvarter i din egen takt. Du kommer förmodligen inte bli besviken.

Dag 9: Hanoi på egen hand – avresa från Vietnam. Efter denna spännande cykelresa i Vietnam är det dags att åka hem. Har du lite tid över kan du handla vietnamesiska produkter eller souvenirer längs Hoan Kiem-sjön. Du tar själv en taxi till flygplatsen.

Dag 10: Ankomst till Skandinavien. Ankomsttiden kan variera beroende på vilket flygbolag du reser med.

Är det dags för en spännande cykelresa i härliga Vietnam? Många människor söker äventyr och vill gärna cykla runt någonstans i världen. Vänta inte för länge innan du trampar på pedalerna längs gator, torg och natur i ett land som är så underbar som Vietnam.

Ska du cykla i Vietnam kan du boka ovan resa med Winberg Travel. Klicka dig vidare till researrangören och sätt dig på planet redan nästa vecka. Winberg Travel erbjuder förutom cykelresor andra mycket spännande resor.

Winberg Travel är en flexibel researrangör och kan skräddarsy din resa helt efter dina önskemål. Välj det bästa du själv vill ha. Från ändrad reslängd, till exklusiva hotell, flyg business eller gör om gruppresan till din egna privata resa. Kontakta Winberg Travel – så ordnar de det.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier