Grundare: Daniel Jesus Milačić

Grundare Utrikesgruppen

Daniel Jesus Milačić

E-post: daniel@ug.se
Verksamhetsområde: Världen
Sociala medier: Instagram

E-post till Daniel Milacic

daniel@ug.se

E-post Utrikesgruppen

info@utrikesgruppen.se

Telefonnummer Utrikesgruppen

010-230 00 30 (Utrikesgruppen)

cropped-sweden-4.png
Information om verksamheten

Svenska Utrikesgruppen AB är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att bedriva diplomati, utrikespolitik och ambassadservice. Bolaget är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom säkerhet, internationell information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen.

En del av Utrikesgruppens verksamhet är att skapa goda och varaktiga relationer mellan privatpersoner, företag, myndigheter, ambassader och nationer. Bidra till internationalisering av svenskt näringsliv, främja utländska investeringar i Sverige, utveckla och främja turistindustrin och utrikeshandeln, skydda svenska medborgare, ge hjälp och råd till svenskar utomlands samt erbjuda internationella produkter och tjänster.

cropped-sweden-4.png
Svenska Utrikesgruppen AB

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Utrikesgruppen agerar på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Vem är IT Chef för Utrikesgruppen?
Daniel Jesus Milačić är IT Chef för Utrikesgruppen.
Webbplats?
Utrikesgruppen.se
Om Utrikesgruppen
Utrikesgruppen erbjuder olika typer av utlandstjänster så som diverse olika dokument på svenska och/eller andra språk för bruk i utlandet, riskanalyser i utlandet, hjälp för bl.a svenskar som befinner sig utomlands, visum, kontakt med ambassader, konsulat, utländska beskickningar i Sverige samt godstransporter till och från bl.a Sverige och mycket annat. Utrikesgruppen är den kompletta aktören som hjälper dig med dina utrikesfrågor.

Eller sök i specifika huvudkategorier