Den bästa konferensresan utomlands

En konferensresa svetsar samman kollegorna

När ett företag bokar en konferensresa till ett land utomlands är det alltid bra för medföljande kollegor välmående. Här får de uppleva andra sidor av företaget. Istället för att alltid samlas på kontoret blir en konferensresa något som får alla på bättre humör. Det börjar bli allt mer populärt för företag att boka resor till andra länder.

Den finns många härliga destinationer som ditt företag kan resa till. Välj mellan alla destinationer i Europa till egentligen var ni vill. Om ni söker efter smidighet kan man välja ett land i Europa som ligger närmare Sverige. Gör din nästa konferensresa till en upplevelse.

Beroende på vad avsikten till konferensresan är kan, exempelvis: Kick-off, kundresa eller annat finns det smidiga lösningar som ska passa just ert företag. Behöver ni boka restaurang, hotell och andra aktiviteter kan en duktig resekonsult ordna detta för er. En duktig resekonsult ser inga hinder – bara lösningar.

Bästa konferensresan utomlands?

Vi kan väl hålla med om att den bästa konferensresan innehåller mer än bara arbete. Ju fler kollegor som blir nöjda och glada – ju bättre blir det hemma på kontoret i Sverige igen. Du spenderar alltså inte bara pengar på resan utan även långsiktigt för företags välmående. När kollegor mår bra då mår företaget ännu bättre.

Det finns konferensresor utöver det vanliga. Vad är ni för företag? Boka en resa som passar in just för er och låt destinationen inspirera företag till nya nivåer.

Så bokar du er nästa företagsresa

Beroende på vilket land ni ska resa till kan ni använda olika arrangörer som ordnar konferensresor. Det finns många och välj en som specifikt kan landet ni ska resa till.

Det finns även möjlighet att ordna med privatflyg för företag. Istället för reguljärt flyg kan ni boka privatjet hos Utrikesgruppen.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier