Djurtransporter inom Sverige

Vi har just nu pausat verksamheten med djurtransporter.
Information när vi återupptar verksamheten kommer att meddelas här.
BOKA DJURTRANSPORT – EXPRESSLEVERANS

Använd Utrikesgruppen när du vill transportera ditt djur säkert inom Sverige. Vi ordnar med djurtransporter över hela Sverige. Välj avreseort och destination – vi sköter om resten.

Snabba, smidiga och säkra transporter för ditt husdjur. Du kan boka transport till hund, katt och andra husdjur samt de flesta djur. Transporter inom Sverige sker med en transportör som personligen tar hand om och levererar ert djur med fordon.

TRANSPORT

Upphämtning och avlämning av djur för transporter inom Sverige sker av vår transportavdelning som finns på www.djurtransporter.se. Transporter inom Sverige sker med fordon.

Du bokar via vår e-post: info@utrikesgruppen.se eller via info@djurtransporter.se

SÅ BOKAR DU EN DJURTRANSPORT

Skriv till info@utrikesgruppen.se med informationen enligt nedan:

  • Ange vilket djur det är
  • Ange ras
  • Ange vikt
  • Ange ålder på djuret
  • Ange avreseort
  • Ange destination
  • Ange datum för transport

Dina uppgifter / beställarens uppgifter

  • Ange uppgifter till beställaren av transporten

Samtliga uppgifter lämnar du i ett e-postmeddelande till oss. Använd info@utrikesgruppen.se eller info@djurtransporter.se

Övrig information (VIKTIGT):

Glöm inte att meddela oss om djuret kräver extra omhändertagande i samband med transport. Berätta om djuret är känsligt för något eller annan viktig information som vi bör ta del av.

PRISUPPGIFT

Efter att du har inkommit med uppgifter till oss om avreseort och destination kan vi kalkylera priset. Vi svarar på ditt mail med priset och transporttiden. Därefter kan du tacka ja till transporten.

Det går snabbt att få ett pris. Kontakta oss redan idag.

Beroende på avstånd så tar det olika. Expressleverans utförs så att djuret kommer fram till destinationen så fort som möjligt.

Ja, det gör vi. Beroende på djurets storlek använder vi olika burar. Djuret kan röra sig fritt i buren och är inte trång. Ibland behövs inte burar.

Olika priser gäller beroende på avstånd. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Upphämtning och avlämning av djur för transporter inom Sverige sker av vår transportavdelning som finns på www.djurtransporter.se

DJURETS ABSOLUTA SÄKERHET I FOKUS

Utrikesgruppen samarbetar redan med internationella djurtransportörer och har god kännedom om transporter över hela världen. Tillsammans med kunskapen inom djurtransporter kan du känna dig väldigt säker på att Utrikesgruppen gör sitt arbete på ett korrekt sätt.

Har du frågor eller funderingar kring djurtransporter inom Sverige, tveka inte att kontakta oss. Vi svarar alltid fort och har oftast öppet på obekväma tider för att du som befinner dig i en annan tidszon ska kunna få snabb service.

Sök