Djurvagnar: Utrikes- och inrikestransporter

info@utrikesgruppen.se

Det finns många säkra djurvagnar för dig som ska transportera djur

Information om djurvagnar för transport. Vagnar som är byggda för transport av boskap såsom nötkreatur, hästar, svin och får är avsedda för jordbrukare. Det finns många olika djurvagnar just för ditt ändamål och antalet boskap som ska få plats. När du behöver en djurtransportvagn är det enklast att välja efter storlek.

Det finns flera svenska återförsäljare av djurvagnar på marknaden. Oavsett vilka djur du behöver transportera så finns det ett utbud av djurvagnar som passar alla djur. Allt från vagnar som passar till mindre boskap – till vagnar som är stora med en volym som är anpassad för många djur.

Vagnarna har olika konstruktioner. En del sänks ned till marknivå för lastning och lossning. Vissa har också ramp. En hydraulisk sänkning ger en effektiv lastning men behövs inte alltid. Gummiasfalt för mjukare underlag när djuren transporteras.

Många djurvagnar kan också inredas med mellangrindar och fasta väggar, detta om du behöver separera djuren. Det går att inreda permanenta mellangrindar men också tillfälliga.

Färdigbyggda eller specialbeställda

Om du har bråttom eller vet exakt vad du behöver kan du beställa färdigbyggda djurvagnar som levereras snabbare. Det finns flera aktörer som har sitt utbud för omgående försäljning. Annars finns det också möjlighet att beställa helt efter egna önskemål från vissa återförsäljare och tillverkare. När du beställer skräddarsytt får du en vagn helt efter dina egna behov, vilket kan vara bra för dig och dina djur.

Djurvagnar för utrikestransporter

Oavsett om du behöver transportera boskap över landsgränserna eller inom Sverige finns det säkra djurvagnar för ditt ändamål. Kontrollera med din leverantör vilka vagnar som är bäst lämpade för utrikes- respektive inrikestransporter.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök