Du får en personlig flygmäklare när du reser med privatflyg

info@utrikesgruppen.se

Shake more hands, make more money – säger vissa som vill ha kul i livet och reser globalt.

När du bokar ett privatflyg med Utrikesgruppen får du en personlig flygmäklare som passar ditt behov bäst. Med rätt flygmäklare får du hjälp att resa på ditt sätt till din destination. En flygmäklare är en flygspecialist som drar i hela världens nätverk av lediga och anpassade flygplan och piloter för att kunna leverera den bästa lösningen till dig. Här berättar vi mer om fördelarna med att vara flygpartner till Utrikesgruppen.

När du behöver hjälp med att hitta rätt flyglösning för er kommande resa kan det finnas en hel del som ska lösas, bland annat: val av flygplats, val av rätt flygplan, rätt komfort eller andra hastiga ändringar i ert resmönster. För att kunna leverera mycket väl godkända resultat kräver arbetet att det finns en flygmäklare som är extra observant på lösningar och dina behov.

Med privatflyg är varje resa unik. Vissa reser ensamma, andra med hela företagsledningen och en del med barn och sina husdjur. Många reser inte bara från punkt A till B, utan det kan finnas flera destinationer där i mellan för upphämtning av nya passagerare. Det finns en hel del planering som krävs och denna planering ska debiteras en duktig flygmäklare så att du som passagerare kan koppla av och känna att du får hög komfort och service utöver det vanliga flygnätet.

Flygmäklare och internationella samarbeten

En duktig flygmäklare kan branschen och känner flygbolagen väl. Att känna flygbolagen som levererar lediga privatjet är en av de viktigaste delarna i flyglösningarna för en flygmäklare. Med rätt samarbeten och fina konversationer runt om i världen blir lösningarna smidigare till fördel för resenärerna.

Flygmäklarna sätter stor vikt vid personliga relationer med resenären, flygbolagen och hela kedjan av involverade personer i flygnätverket. De är entusiastiska och gillar att se goda utfall som gör resenärerna glada och nöjda. Varje bokning är ett trevlig möte med en ny människa.

Effektivisera ditt resande med din personliga flygmäklare

Börja med att bestämma ditt resmål, antal personer och datum för resa. Sedan kommer du i kontakt med en av våra flygmäklare som tar dig närmare din destination. Bestäm din egen servicenivå och låt flygmäklaren effektivisera allt åt dig.

När du chartrar ditt eget flygplan får du kontroll på dina önskade restider, destinationer, komfortnivå, resesällskap och mycket mer. Du bestämmer helt och hållet över ditt resande.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök