Dygnspassning åt din hund – hundassistansen.se

info@utrikesgruppen.se

Foto: Matt Nelson via unsplash.com


Besök Sveriges profil

Dygnspassning åt din hund: Någon gång kommer du som hundägare behöva lämna bort din hund för en kort period. Du kanske ska resa utomlands eller så har du något annat att göra. Alla som har en hund vet att man bara vill att en erfaren och kärleksfull hundvakt ska få ta hand om hunden. Här går vi igenom vad du som hundägare kan göra om du skulle bli sjuk eller vara med om en olycka.

Många människor lämnar sina hundar till väldigt duktiga och erfarna hundvakter som erbjuder dygnspassning. En trevlig hundvakt som erbjuder dygnspassning är ett enkelt och ett säkert sätt att använda sig av när man behöver någon som tar hand om hunden. Dygnspassning innebär att någon kan ta hand om din hund under dygnets alla timmar. Detta är speciellt bra för dig som har mycket att göra, kanske har blivit sjuk eller annat som tillfälligt hindrar dig från att ta hand om hunden. Ibland kan det hända att ett hundägare tillfälligt och plötsligt blir sjuk. Vad gör man som hundägare då? Vem ska ta hand om hunden? Ganska säkert kommer hunden behöva dygnspassning fram tills att hundägaren tillfrisknar. 

Viktiga reservplanen för alla hundägare – hundassistansen.se

Oftast så lämnar man bort sin hund medan man som hundägare är frisk. Man behöver bara en hundvakt tillfälligt. Men! Det finns en annan sorts viktig dygnspassning som gäller för hundägare som tillfälligt blir sjuka, är med om en olycka eller i värsta fall avlider. Skyddet Trygg Hund kommer från Hundassistansen.se (Svensk Djurassistans AB) och gäller för dig och din hund.

Behöver du dygnspassning när du är sjuk eller har varit med om en olycka? Då behöver du planera och ha en reservplan om det värsta skulle inträffa. Som hundägare kan du skydda dig på det sättet som passar dig och hunden bäst.

Dygnspassning när hundägare kräver sjukvård

Vad händer när du som hundägare blir sjuk eller är med om en olycka? Det första man då tänker på är att uppsöka sjukvård men vad händer då med hunden? Även om hundägare är sjuk så behöver någon ta hand om hunden.

Utrikesgruppen rekommenderar Hundassistansen.se och deras dygnspassning för hundar. Det är en riktigt fin tjänst som innebär att hundägare som blir sjuka, är med om en olycka eller i värsta fall avlider kan lämna sina hundar till bolaget. Genom att köpa bolagets skydd får hundägare en innestående plats för sina hundar. Man kan alltså direkt lämna sin hund till Hundassistansen när man blir sjuk eller är med om en olycka.

Dygnspassning nära dig

Svensk Djurassistans AB som erbjuder dygnspassning via skyddet Trygg Hund, vilket är en form av försäkring som täcker hundpassningen när en hundägare kräver det. Tjänstens innehåll innefattar flera viktiga delar för hundägare.

Många hundägare ställer sig frågan ”dygnspassning nära mig”, det är vad jag behöver för min hund. Perfekt tyckte Svensk Djurassistans AB och ordnade detta i sin försäkring.

Dygnspassning nära kunden är nu en självklar del i tjänstens utförande. Inga kunder ska behöva resa så långt att hundpassningen plötsligt känns jobbig. Det ska vara enkelt med hundpassning och när man söker efter dygnspassning då ska det vara självklart att det sker nära hundägaren. Helst i närområdet.

Sveriges kanske viktigaste dygnspassning för hundar

Tjänsten Trygg Hund som tillhandahålls av Hundassistansen är uppskattad bland människor som av olika anledningar tillfälligt inte kan ta hand om sin hund och akut behöver hjälp.

Utrikesgruppen tycker att initiativet från bolaget är riktigt fint, speciellt med tanke på att hundar ibland lämnas helt ensamma när deras ägare avlider eller blir sjuk. Nu finns det äntligen ett bolag som direkt kan ta hand om hundar vars ägare har avlidit eller blivit sjuka.

Normalt sätt är det polisen eller andra myndigheter som går in och tar hand om en hund när ägaren av någon anledning inte klarar av det och där hunden lämnas ensam.

Genom att ansluta dig till Hundassistansen.se får du som hundägare inte bara en bra tjänst och ett bra skydd, du är även med och bidrar till trygga förhållanden för dig och din hund.

När din hund behöver dygnspassning som en reservplan är Hundassistansen.se ett tryggt och självklart val. Hundassistansen är en del av Svensk Djurassistans AB. 

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök