Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Tjänster

ERV eller Gouda – ERV rekommenderas ej

Här finns information om Europeiska ERV samt Gouda. Gouda är en av de största aktörerna som erbjuder reseförsäkringar i Sverige. Försäkringsbolaget har försäkrat miljoner resenärer. Läs mer här nedan om vilket försäkringsbolag som passar just dig.

Utrikesgruppen rekommenderar inte ERV. Anledningen är att kunder ofta klagar på ERV när de väl är sjuka och behöver hjälp. Gouda agerar alltid professionellt. Utrikesgruppen rekommenderar Gouda för smidiga handläggningar. Välj Gouda för säkra reseförsäkringar.

Gouda erbjuder flera riktigt bra reseförsäkringar som passar olika destinationer och äventyr. Du kan teckna reseförsäkringar som: Reseförsäkring Ung, Ungdomsreseförsäkring, Seniorreseförsäkring, Avbeställningsförsäkring, Studera utomlands samt Incoming försäkringen (besöksförsäkring).

Sammantaget har Gouda en försäkring för alla och är ett försäkringsbolag med mycket hög kunskap inom olika former av reseförsäkringar. De har varit aktiva länge och är en respekterad organisation över hela Europa. Deras reseförsäkringar skyddar dig och dina utgifter när du blir sjuk eller är med om en olycka utomlands. Du får service och hjälp var än i världen du befinner dig.

ERV erbjuder dig att komplettera din hemförsäkring för ett starkare skydd när du är ute och reser.

Ska du välja ERV eller Gouda? Utrikesgruppen rekommenderar Gouda

Gouda är en del av försäkringsbolaget Gjensidige och erbjuder reseförsäkringar. Likt ERV erbjuder Gouda unika reseförsäkringar anpassade efter destination och äventyr. Gå in på varderas webbplats för att jämföra vilket försäkringsbolag som passar dig bäst.

Gouda erbjuder smidiga lösningar för att kunna teckna reseförsäkringar. Du går helt enkelt in på deras webbplats och anger uppgifter online. Direkt efter har du tecknat viktig reseförsäkring innan avresan.

Res aldrig utan försäkring

Det är väldigt viktigt att du tecknar en reseförsäkring. Om något händer på destinationen kan du stå där utan hjälp och med höga kostnader som ska betalas för sjukvården du har fått. Riskera inte det dåliga när du har möjlighet att förebygga och resa säkert.

Läs mer och beställ reseförsäkring här.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier