Campingkort pris

Foto: Blake Wisz


Bli medlem i Utrikesgruppen

Information till dig som ska köpa ett europeiskt campingkort. Hur det funkar, vad som ingår och vad du bör tänka på.

Med campingkortet får du förmåner, rabatter och erbjudanden när du ska semestra. Campingkortet innehåller också rabatter på boenden på cirka 3000 campingplatser i Europa och Sverige. 

Campingkort pris

 Pris för campingkort är från 495 kr.

Förmåner och erbjudanden

Ett av de bättre campingkortet är från Camping Key Europe som ger dig tillgång till rabatter hos utvalda samarbetspartners I appen samlas alla erbjudanden och rabatter som du kan ta del av. För att kunna ta del av rabatterna visar du upp ditt campingkort.

Rabatter på boenden

Med detta europeiska campingkort får du tillgång till rabatter på boenden hos cirka 3000 campingplatser runt om i Europa och Sverige. Du visar bara upp campingkortet så löser boendet resten.

Ansvars- och olycksfallsförsäkring

Förutom en hel del andra förmåner så får du med campingkortet även en ansvars- och olycksfallsförsäkring. Detta innebär att du och din familj är försäkrade vid en eventuell olycka. Försäkring gäller för olyckor som kan inträffa på en campingplats, i husbilen, på husbilsplatsen, i hotell eller i ett stugområde både i Europa och i Sverige. Försäkringen täcker bland annat, trafikolycka – om du krockar i grannens husbil och någon behöver uppsöka sjukhus m.m.

Gratis campingkatalog

Varje år skickas en campingkatalog ut till alla medlemmar som du kan läsa. Du har även möjlighet att ladda ned campingkatalog på webbplatsen om du så önskar.

Snabbare in- och utcheckning

Snabba till dina besök vid in- och utcheckning direkt i din mobil. Genom att ansluta dig till campingkortet kan du också hålla kolla på din historik. Försäljningen av campingkortet Camping Key Europe i Sverige sker genom SCR Svensk Camping. Du kan läsa mer här

Bli medlem i Utrikesgruppen

Bli medlem i Sveriges kanske viktigaste organisation för resenärer. Läs mer om medlemskapet här.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier