Riskera inte för lite pengar av a-kassan – gå med i a-skyddet

Gå med i a-skyddet – riskera inte att få för lite i ersättning från a-kassan.
Riskera inte att få för lite i ersättning från a-kassan när du blir arbetslös. Felaktiga beslut meddelas hela tiden och kan vara förödande för din ekonomi, speciellt under din arbetslöshet. Gå med i a-skyddet som hjälper dig juridiskt så att du får rätt mot a-kassan och tillräckligt mycket pengar i utbetalning. Arbetslöshetsskyddet hjälper dig hela vägen från rättelse, omprövning och domstolsprövningar.

A-skyddet är en förkortning för arbetslöshetsskyddet och utövar juridisk hjälp till medlemmarna, vilket bland annat innebär ett skydd mot felaktiga betalningar. När du får för lite pengar av a-kassan men egentligen har rätt till mer kan du vända dig till a-skyddet. Om du skulle få ett beslut gällande felaktiga avstängningsdagar är det viktigt att a-skyddet får information om detta.

Alla ärenden gällande felaktiga och för lite ersättningar från a-kassan ska meddelas till a-skyddet för prövning. Som medlem har du rätt att ta juridisk hjälp så att du får rätt summa pengar insatta på ditt konto.

För lite pengar kan vara förödande

Som arbetslös är varje ersättning viktig och det är just tryggheten som är det väsentliga. Om du får för lite pengar i ersättning kan det vara extra jobbigt, synnerligen när du för tillfället inte har ett arbete. För att det inte ska vara förödande för dig ser a-skyddet till att hjälpa dig så att du får pengarna du har rätt till.

Bli medlem i a-skyddet

Alla har rätt att bli medlem i a-skyddet oavsett yrkesroll. När alla kan bli medlem oavsett bransch ger det dig ett stabilt medlemskap med en trygg och stor organisation som hjälper dig – om det värsta skulle inträffa.

Du blir medlem i a-skyddet online för en låg kostnad och skyddar dig extra bra om du skulle bli arbetslös.

Viktiga länkar

Bli medlem här
Läs mer om medlemskapet här

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier