FamiljerådgivningLäs fler nyheter

Slitna och utarbetade familjer som verkligen behöver få vila ut och hämta kraft gör det oftast under en semester. Under semestern kan man stänga av allt och ladda batterierna. Vad är bäst för dig, en semester som familjerådgivning eller familjerådgivning efter semestern?

Vad händer när semestern tar slut eller om man inte har kunnat åka iväg på en semester? Det finns en tydlig trend och många söker familjerådgivning efter semestern när livet är tillbaka till det normala.

Semester kan också vara en möjlighet att kunna försonas. Det som i vardagen inte går att lösa och som lätt blir till bråk kan under en semester på ”neutral plan” vara lättare att reda ut. Under semestern är det mycket som är annorlunda i jämförelse med vardagen. Rutinerna försvinner och på semestern umgås man mer utan krav på morgondagen. Detta får människor att koppla av.

För många kan en semester hjälpa som familjerådgivning beroende på sin situation där man helt enkelt tar hjälp av resan som ett komplement för att lösa gamla bråk. Avsaknaden av rutiner som i vardagen kan vara avkopplande och till stor hjälp.

Om du upplever att du behöver stöd erbjuder alla kommuner i hela Sverige familjerådgivning. Det finns privata utförare av familjerådgivning via kommunen och kommunens egen personal. Du kan få rådgivning genom att kontakta valfri familjerådgivare och boka tid.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier