Fest: Fulla läktare i Texas och Florida!

Boxning. Över 73 126 personer såg Canelo Alvarez vs. Billy Joe Saunders på plats. Foto via: Omar Vega – Getty Images

Efter guvernörens besked i Texas hade baseboll matchen mellan Texas och Toronto den 5 april 2021 över 40 000 på läktaren i den amerikanska MLB-ligan. Texas Rangers samtliga 81 hemmamatcher den här säsongen kommer ha full kapacitet. Ett välkomnade besked för väldigt många.

Texas Rangers är det första laget i USA som öppnar sin arena med 100% kapacitet sedan pandemin började. Texas Rangers basebollorganisation uppskattade guvernören Greg Abbotts besked så mycket att de bjöd in honom för att kasta den första ceremoniella pitchbollen vid deras öppningsspel.

Fulla läktare även vid Canelo vs. Saunders

Igår den 8 maj 2021 bröt folklig fest ut vid AT&T Stadium, Arlington, Texas. En boxningsmatch mellan den mexikanske stjärnan Canelo och brittiske Saunders lockade till sig över 73 000 människor till arenan. Titlarna som stod på spel var: WBA (Super), WBC, WBO, och The Ring super middleweight titlarna.

Canelos entré i arenan. Fullsatt och härligt.

Även UFC i Miami har öppnat sina arenor

VyStar Veterans Memorial Arena hade över 15 000 besökare när UFC 261 kom till Miami den 24 april. Titelmatchen var mellan Usman och Masvidal.

Det existerar heller inga maskkrav vid arenabesöken i Texas och Florida. De som vill kan använda mask och de som inte vill – behöver det inte. Det här är bra, mycket bra. Texas och Florida visar just nu vägen för övriga världen att det är dags att öppna alla delar av samhället och att det definitivt är dags att återgå till det normala. Det finns inget att vänta på längre.

Idrott är en mycket viktigt fysiskt aktivitet för barn och ungdomar som stimulerar livet till det bättre. Att utelåsa människor från att idrotta är skadligt visar undersökningar.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier