Fotbollscuper utomlands – information

info@utrikesgruppen.se

Foto: John O’Nolan via unsplash.com


Beställ föräldramedgivande för barn och ungdomar som ska resa

Om du är en fotbollsspelare eller engagerad med ett fotbollslag för barn som tränare, genom en skola eller på annat sätt, kanske du vill överväga att resa till och delta i en internationell fotbollsturnering nu i sommar. Du kan bara tänka dig den utmaning och spänning som kommer med att delta i en europeisk fotbollsturnering. Det är en fantastisk upplevelse!

Det finns massor av möjligheter att delta i fotbollscuper oavsett ålder eller förmåga, både pojk- och tjejlag. Det finns hundratals turneringar att välja mellan, vi presenterar några och lämnar viktig information för dig som ska spela en fotbollscup utomlands. De flesta fotbollscuper spelas under sommaren.

Förutom att packa väskan och knyta åt fotbollsskorna finns det också annat att tänka på. Vilken cup är bäst för er men framförallt vilket land kommer ni att välja? Det kan vara svårt att veta men de flesta fotbollscuperna i Europa håller hög klass. Det kommer att bli riktigt kul för alla inblandade.

Alla länder i hela Europa har fotbollscuper för ungdomar och barn nu i sommar. Vi listar några av de populäraste fotbollscuperna här nedan.

Copa Cataluña

Copa Cataluña måste vara en av de bästa fotbollscuperna Europa har att erbjuda. Strax norr om den populära semesterstaden Barcelona ligger Costa Maresme och Malgrat de Mar, här spelas den riktigt populära cupen Copa Cataluña. En fotbollscup av fotbollsälskare för fotbollsspelare.

Här finns ett bra hotell utbud, grym medelhavsmat och riktigt bra fotbollsplaner, både gräs- och konstgräsplaner. Staden Barcelona andas fotboll och kommer att välkomna ett fotbollslag rakt in i fotbollsvärmen. Här är det värme, succé och alltid grym fotboll.

Glöm inte att besöka Barcelonas fotbollsarena Camp Nou.

Cup Denmark Fotbollscup

I vårt härliga grannland Danmark spelas Cup Denmark Fotbollscup. Här samlas över 250 lag från över 25 länder. Hit kommer ni om ni vill ha en riktigt grym cup som ligger nära Sverige. Den fotbollscup som ligger närmast Sverige och håller hög klass är Cup Denmark Fotbollscup.

Utöver fotbollscupen har Danmark alltid mycket att erbjuda för dig som vill se dig omkring och gillar äventyr.

Costa Blanca Cup

Spanien är en återkommande destination för många fotbollsspelare som väljer att spela ett fotbollscup ute i Europa. Och det är inte så konstigt, vädret och fotbollen går hand i hand nere i Spanien.

Costa Blanca Cup spelas i Benidorm och här samlas över 300 lag från 20 olika länder. Fotbollscupen spelas på fina natur- och konstgräsplaner. Innan turneringen startar inleds en riktigt häftig invigning som ska få alla fotbollsspelare, lag och ledare att ge sitt allt. 

Kusten runt Costa Blanca drar inte bara till sig fotbollsälskare. Till kusten kommer sol- och badfirare från hela världen för att koppla av. Fina stränder och härligt väder lockar. En riktig underbar turnering för er som vill mixa sol, bad och bra fotboll.

Valencia CF och Levante UD spelar i närheten.

München Summer Cup

Tyskland och tyskarna levererar alltid högklassig och nästan maskinell fotboll på elitnivå. Tyskarna kan fotboll och de kan fotbollscuper. München Summer Cup ger dig som fotbollsspelare en upplevelse du förmodligen kommer lära dig mycket av.

Fotboll rakt igenom och fotbollscupen spelas i Unterschleissheim som ligger i delstaten Bayern, cirka 10 km norr om München.

Du kan besöka FC Bayern Münchens hemmaarena Allianz Arena.

Mediterranean International Cup

Många tycker att Mediterranean International Cup i Costa Brava är en turnering utöver det vanliga. Hit kommer några av världens absolut bästa ungdomslag för att på allvar spela sin bästa fotboll. Motståndet håller hög klass. Flera topplag har kommit hit, bland annat, FC Barcelona, Brasiliens U-landslag, Manchester United FC, Bayern München, FC Porto och många andra grymma lag.

Turneringen och allt runt turneringen håller hög klass. Fotbollsplanerna är i topp klass likaså maten.

Vill du utvecklas som fotbollsspelare finns det många alternativ ute i Europa, Mediterranean International Cup är ett av dem bästa.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök