Frakta din bil utomlands

info@utrikesgruppen.se

Ska du transportera din bil till ett annat land i Europa. Vare sig det är en sportbil eller vanlig familjekombi så kan du enkelt få den fraktad till destinationen. Ett bra val – du slipper köra själv och det är dessutom säkrare då du slipper sitta bakom ratten i flera dagar om destinationen ligger långt bort.

Ta hjälp av Utrikesgruppen som fraktar alla fordon till alla länder i hela Europa. Frakta din Mercedes, Audi, Porsche, BMW, Ferrari, Harley Davidson mm. I denna artikel fokuserar vi mer på transport av sportbilar och personbilar som är de fordon som svenskar transporterar mest till andra länder.

Många transporterar sin bil till det landen man ska semestra i. Oftast ska man vara på destinationen i mer än två veckor och då vill man ha med sig sin egen bil – det ger förstås en frihet. När du har din bil på destinationen så kan du enkelt ta dig till sevärdheter, nattklubbar, stränder och utforska mer runt om staden inom landet. I Europa är det dessutom väldigt enkelt för kunder att beställa frakt av sin bil till andra länder.

I Utrikesgruppen bokningsformulär här kan du direkt boka frakt av din bil och även se kalkyleringspriser. Du kan frakta din bil oavsett vilket land du ska till. Du möter upp bilen sen. Frakta bilen till Spanien om du ska dit. Frakta bilen till Portugal, Grekland, Frankrike, Tyskland eller andra länder inom Europa. Enkelt och säkert.

Ska du vara borta en längre tid på destinationen?

Om du planerar att vara på destinationen en längre tid, kanske mer än en månad eller flera då ska du definitivt ha med dig bilen på destinationen. Utrikesgruppen utför det jobbiga och fraktar din bil hela vägen genom Europa medans du tar flyget och är framme på några timmar.

Är du verkligen i behov av din bil kan du tajma in ditt flyg kontra när bilen är framme på destinationen. Detta är en bra service som många svenskar uppskattar och vi sköter om transporten för att göra dig nöjd.

Frakta din bil med Utrikesgruppen

Säkra och bra transporterar med Utrikesgruppen som är en leverantör och utrikesrelaterade produkter och tjänster på uppdrag av hela Sverige och dess befolkning. Utrikesgruppen gör alltid det lilla extra för svenskar som kommer i kontakt med utlandet.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök