Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Tjänster

Gravskötsel för all framtid?

Foto: Gravskotsel.net


Beställ gravskötsel idag!

Ett bra sätt att hålla rent och fint runt gravplatsen hos sina nära och kära är att överlåta ansvaret till Gravskötsel & omvårdnad.  Med den kunskap och kompetens företaget besitter behöver du aldrig oroa dig för att det blir smutsigt. Det blir rent och fint.

Ibland räcker inte tiden till att hålla gravplatsen ren och fin. Du kanske jobbar mycket eller bor långt ifrån gravplatsen. Det är helt okej att inte alltid hinna med allt i livet, det är därför Gravskötsel & omvårdnad finns till. Det du inte hinner med gör Gravskötsel & omvårdnad med kärlek på kyrkogårdarna.

Oavsett om du bor i Sverige eller utomlands så kan du beställa gravskötsel tjänster. Bor du långt ifrån gravplatsen ställer Gravskötsel & omvårdnad upp med före- och efterbilder så att du får möjligheten att se hur gravplatsen ser ut. Före- och efterbilder går att få, exempelvis efter att gravstenen tvättats och rengjorts.

Gravskötsel för all framtid är på gång

Ett enkelt sätt att hålla rent och fint är att beställa gravskötsel som sträcker sig längre än ett år. Då slipper du beställa varje år. Du slipper också missa att det är dags att hålla rent.

Det är många som efterfråga gravskötsel för all framtid. Denna tjänst kommer att inkludera ett X antal år som gravrättsinnehavare kan beställa. Genom att beställa gravskötsel för en längre period får man det riktigt fint runt gravplatsen men också 10% rabatt.

Få 10% rabatt på beställning av 5 säsonger

Ett mycket serviceinriktat företag som gör allt för att kunderna ska bli nöjda. Många kunder känner att företaget tar gravskötseln och allt skötsel runt gravplatserna på största allvar.

Genom att beställa gravskötsel för 5 säsonger på en gång erbjuder Gravskötsel & omvårdnad ett rabatterat pris på 10%. Beställ här.

Svenskar utomlands

Svenskar som befinner sig utomlands och vill beställa gravskötsel kan använda sig av Gravskötsel & omvårdnad som hjälper dig att hålla fint runt alla gravplatser. Du kan kontakta bolaget och beställa fler tjänster än gravskötsel. Exempelvis tvätt av gravsten, rättning av lutande gravsten eller andra renoveringar.

En populär tjänst för svenskar bosatta utomlands är att beställa gravskötsel för flera säsonger åt gången, det kan du göra här.

Information om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Föremålet för bolagets verksamhet är gravskötsel och tillhörande tjänster samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget har år 2020 tilldelats priset ”Dubbel A” av Bisnode för sin goda kreditvärdighet, vilket betyder att bolaget vårdar sin ekonomi på ett tillförlitligt sätt.

Bolaget är har anlitats av över 10 000 människor i hela Sverige och antalet kunder växer ständigt.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Vår välgörenhet

Senaste nyheter

Senaste reseguider