Hängmatta bebis flyg – så sover bebisen skönt

info@utrikesgruppen.se

Information om hängmatta för bebisar i flyg.
Att flyga med en bebis kan vara både en enkel sak och en riktigt svår. Beroende på hur du planerar resan med din bebis kan du förenkla resan väldigt mycket. Ett barn under två år reser som de flesta känner till helt gratis. Detta gäller dock om barnet kan resa i medföljande vuxens knä eller om barnet kan resa i en hängmatta för bebis flyg.

Hängmattan eller flygplanshängmattan är en komfortabel form av säng för en bebis. Istället för att bebisen ska sitta helt och hållet i ditt knä kan du avlasta ungefär halva barnets kropp mot matten som fästes i sätet framför dig. Du kan fästa hängmattan snett upp mot sätet eller rakt och då fäster du hängmattan på flygplansbordet som finns i sätet framför dig.

Denna hängmatta är ett perfekt hjälpmedel för resor med bebisar. Det ger de ett extra utrymme att sträcka på sig under hela flygresan utan att behöva sitta i någons knä hela tiden. Med en hängmatta förlänger du flygplanssätet för de allra minsta.

Hängmattan för bebisar i flyg är ett skönt verktyg

Hängmatta fungerar för ett barn under 3 år. Det är ett skönt verktyg som liknar en säng och gör att barnet lugnt och fint kan vila ut under resan. Hängmattan förvandlas enkelt till en sovplats där barnet kan få en skön sömn.

Produkten fästs enkelt på framsätets ryggstöd eller fästs på matbordet.

Inreseregler för barn

Tänk på att länder ställer krav på barn som ska resa. Inreseregler för barn som reser ensamma, med en av vårdnadshavarna eller annan person gäller. För att uppfylla krav på inresa ska en resefullmakt skaffas. Du skaffar föräldramedgivandet online här.

Skaffa föräldramedgivandet här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök