Här finns lyxiga träningsresor utomlands

info@utrikesgruppen.seTillbaka till reseguider

För dig som vill hålla dig i form eller komma i form under din solresa. Den populära kombinationen med sol, bad och grym träning utomlands ökar bland semestersugna svenskar. Träna på stranden, runt stranden eller i närheten av stranden. Ett hårt pass på morgonen, en avkopplande tid under dagen och kvällen, och mycket proteinrik mat. Åk på en träningsresa – maximera din semester.

Om du är intresserad av att åka på en träningsresa så har vi listat några av de mest unika träningslägren som finns utomlands.

Boot Camp Marbella. Foto: bootcamp-marbella.com

Boot Camp Marbella – Marbella, Spanien

Boot Camp Marbella etablerades år 2011 och erbjuder ett lyxigt fitnesscenter där du har möjligheten att bo på en lyxig resort bara 200 meter från stranden i hjärtat av Marbella. Varje hotellrum har dessutom en balkong med utsikt.

Här kan du komma i riktig form, öka ditt förtroende och förändra din livsstil. Boot Camp Marbella erbjuder all inclusive, intensiv, fokuserad, resultatdriven fitnessresa som med största sannolikhet kommer att ge dig en ny och positiv fas i ditt liv.

Aktiviteterna hos Boot Camp Marbella varierar och inkluderar bland annat: kostrådgivning, kretsträning, boxning, yoga, pilates, vandring, cykling, jogging, spinning, hinderbana, fitness, gym, etc. Välj mellan en 4- eller 7-dagarsresa.

Länk till Boot Camp Marbella.

Thailand Fitness Bootcamp i Phuket. Foto: ultimatefitnessholiday.com

Thailand Fitness Boot Camp – Phuket, Thailand

Här kommer du garanterat i form i en riktigt motiverande miljö. Thailand Fitness Boot Camp ger dig alla verktyg som krävs för du ska må fysiskt bättre. Tillsammans med andra i lägret kommer du garanterat att få en fantastisk tid med mycket träning och samtidigt mycket sol.

Många som reser hit gör det ensamma för att kunna fokusera fullt ut på den grymma träningen som finns här. Var inte rädd för att resa ensam, det flesta gäster som reser till Boot Camps gör det oftast ensamma. Kom ensam och få nya vänner, så enkelt är det.

Vad kan hindra dig från att nå dina fitnessmål när du kommer att få tillgång till ett omfattande gym och dess träningsutrustning? Du behöver heller inte oroa dig för vad du äter. Här ingår proteinrika fitnesstallrikar (frukost och lunch) tillagade efter råd från en kostrådgivare. 

Du kan även testa andra sporter också, som Muay Thai & Yoga (inga extra kostnader). Det finns ingen gräns för hur mycket du kan träna med då du exempelvis får obegränsad tillgång till gymmet 6 dagar i veckan.

Skräddarsy ditt eget schema, välj mellan 1 vecka till hela 12 veckors träning med Thailand Fitness Boot Camp.

Du väljer själv vilket boende du vill ha. Välj mellan lyxiga boutiquehotell, större resorter pooler eller billigare standardboende. Hotellutbudet är stort i Thailand.

Länk till Thailand Fitness Boot Camp.

Bikini Bootcamp. Foto: Bikini Bootcamp

Bikini Bootcamp – Tulum, Mexiko

Träningsdagarna hos Bikini Bootcamp är en kombination av bland annat strandträning, cykling, kajakpaddling, utforskning, avkoppling, yoga och självklart hälsosam kost. Allt i en speciell och djungelliknande miljö i Tulum. Träningen här liknar ingen annan.

Varje morgon börjar med en powerwalk följt av träning på stranden sedan varierar träningsdagen. Träningen inkluderar konditionsträning, yoga, liksom som andra aktiviteter som kan omfatta en inspirerande hälso- och meditationsstilar, som exempelvis; afrikansk klass eller magdans.

Vad ingår i Bikini Bootcamp?

– Boende 
– Hälsosamma måltider
– Yoga & meditation
– Träningskurser som kretsträning, strand cardio, kickboxing, pilatesmatta, dans, etc.
– Cykling till Maya-ruinerna i Tulum (guidad tur) 
– Cykling till Sian K’aan reserven för kajakpaddling i lagunen
– Snorkeläventyr
– Två massager, en fullkropps Maya-lerbehandling
– Underhållning som stam-trumning, matlagning, danslektioner och mer.

Rotering av dans-och gästlärare samt tränare sker.

Välj mellan tre till sex dagars-program baserat på tillgänglighet. Här är det populärt så räkna inte alltid med att det finns lediga tider.

Länk till Bikini Bootcamp.

No1 Boot Camp Camp. Foto: No1 Boot Camp

No1 Boot Camp – Ibiza, Spanien

Vill du ha en lyxig fitness-semester på en ö med otrolig mycket sol? No1 Boot Camp erbjuder intensiv träning med en idyllisk spansk miljö och otroliga solnedgångar i en av de bästa boenden på ön. Bland det senaste inom fitness- och viktminskningsteknologin erbjuder detta lyxiga Ibiza-fitnessläger en blandning av vandring på ön, boxning, yoga, avkopplingsövningar samt utbildning i kost för bästa fettförlust och träningsresultat. Träningscentret har kvalificerade kockar som tillhandahåller färska, näringsrika måltider och proteinrik snacks varje dag för att din fitnessresa ska ge resultat. Du bor i en fantastisk balinesisk villa, som ligger en kort resa utanför Ibiza centrum, Här får du en boutique femstjärnig upplevelse i lyxiga sovrum som garanterar att din personliga tid blir avkopplande. Vad ingår i No1 Boot Camp

Samtal med personlig tränare inför din träning för att maximera dina fitnessmål
Detaljerad kroppssammansättningstest vid ankomst och avgång
Metabolisk konditionering
Fitness-träningspass
Boxning
Aerobics
Kondition
Strandjogging och strandbanor
Bergsjogging och klippvandringar
Yoga stretching
Dynamiska uppvärmningar

Vad ingår i boendet?

Infinity pool med solstolar
Bastu och jacuzzi
Dubbelsäng
Yogaområde
WiFi i alla byggnader
Mini inomhusgym med vikter och annan utrustning
Öppet plan modernt, modernt kök och matplatser
Lounge och TV-rum med satellit-TV
Avslappnande kvällar till dig själv eller med nya vänner

Länk till No1 Boot Camp.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök