Här hittar du din nästa cykelsemester

info@utrikesgruppen.se

När är det dags för din nästa cykelsemester?

Resa bekvämt på egen hand i Europa, res med vänner eller i grupp. Det finns flexibla val för din cykelsemester. Välj mellan många olika duktiga researrangörer som anordnar din nya upplevelse på två hjul. Det finns massor av intressanta resmål runtom i Europa. Vad passar just dig?

Cykelresor ökar mycket i popularitet. Många söker efter en aktiv semester. Helt rätt om man vill uppleva något nytt på destinationen. Här finns en grym lista på några duktiga researrangörer som erbjuder härliga cykelsemestrar.

EverTrek – Erbjuder bland annat cykel- och vandringsresor. Välj bland flera destinationer i Europa. Montenegro finns med på deras lista! Klicka dig vidare till deras webbplats här.

Merlot Resor – Med denna researrangör kan du få cykla på härliga destinationer runt om i Frankrike. Fina vin- byar och vackra utsikter. Om detta är något för dig då kan du klicka dig vidare till deras webbplats här.

Ving – Med Ving kan du cykla mycket i Spanien. Varma och säkra resmål. Turkiet finns med på listan likaså Portugal. Om du vill cykla på sköna destinationer kan du klicka dig vidare till deras webbplats här.

EscapeTravel – Med denna researrangör kan du cykla på egen hand och med en guide. Upptäck världen på två hjul med EscapeTravel. Klicka dig vidare till deras webbplats här.

Active Scandinavia – Utforska Europas vackraste ställen med Active Scandinavia. Deras cykelresor inklusive bagagetransport tar dig in i okända regioner. Besök deras webbplats här.

Om cykelsemester

En semester på cykel är ett bra val för din hälsa. När du väljer en aktiv semester behöver det inte alltid vara full fart. Men föredrar du att någon gång resa mer aktivt då är en cykelsemester nog det perfekta valet. Resor i denna kategori är för dig som tycker om att röra på dig och tycker att fysisk aktivitet är något som är kul.

Upplev glädjen, gemenskap & livskvalité på semestern med en cykel.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök