Här kan du hoppa fallskärm utomlands

info@utrikesgruppen.se

Det sägs att den som vågar har mycket att vinna och det stämmer när du väl hoppar fallskärm. När du bestämmer dig för att hoppa får du världens adrenalinkick. Hjärtat slår i många slag under bar himmel och du faller fritt i upp emot 300 km/h.

Du kommer att uppleva en adrenalinrush som ingen annanstans. Förutom adrenalinet ger detta dig en enorm frihetskänsla att på flera tusen meters höjd flyga fritt ovanför jord och i luften. Fallskärmshoppare är vanligtvis de som vågar mer än andra.

Vem som helst kan hoppa och för att göra ett tandemhopp behövs inte kunskaper alls. Du får en kort genomgång på cirka 30 minuter innan du gör dig redo för att hoppa tillsammans med en instruktör. Ni båda är ihopkopplade när ni hoppar. Om du ska gå en fallskärmskurs och få en egen licens tar det ungefär några veckor.

Var i världen vill du hoppa?

Fallskärmshoppning handlar om adrenalin och är något riktigt unikt som du kan göra. Det är en sport som går ut på att kasta sig ut från ett flygplan på hög höjd. Missa inte chansen att få uppleva detta en gång i ditt liv.

När du hoppar kan du använda en aktör som samarbetar med högt rekommenderade och säkra operatörer. Även om det är mycket ovanligt att något dåligt inträffar är det bra att du hoppar med en pålitligt operatör.

Kilroy fallskärmshoppning i världen

Var i världen vill du hoppa fallskärm under din nästa semester? Hos Kilroy kan du välja ett par alternativ som garanterat tar dig till nya höjder. Spännande? Du ska du kika in deras bokning här.

Läs mer om Utrikesgruppen och deras tjänster.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök