Här söker du visum till Nepal

Här ansöker du om visum till Nepal
Du är som är svensk medborgare och ska resa till Nepal behöver ett visum. Det är bra om du ansöker om visumet i god tid före resa. Rekommendationen är att du ansöker 1-2 innan du ska resa. Du ansöker om visumet via Utrikesgruppen. Genom Utrikesgruppen sker en säker visumprocess med hjälp av erfarna visumhandläggare. Om du behöver ansöka på ambassaden hjälper Utrikesgruppen med snabba och smidiga processer.

Ansök om visum genom att klicka här.

För att kunna påbörja visumhandläggningen måste du lämna personuppgifter, ange orsak till resan samt andra uppgifter som anges i formuläret online. Du ska också skicka in ett färgfoto som ska bifogas med i din visumansökan. Ditt pass måste ha en giltighet på minst 6 månader vid inresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor som inte har några stämplar.

Utrikesgruppen hjälper till så att din visumansökan är korrekt inskickad, vilket minskar risken för att du ska få ett avslag på din visumansökan. Om alla uppgifter är korrektifyllda får du normalt sätt visumet inom 14 dagar vid normal handläggningstid.

Visumhandläggare till Nepal med lång erfarenhet

När du har skickat in din visumansökan skickas ditt ärende till en av Utrikesgruppens visumhandläggare. Utrikesgruppen handlägger årligen ansökningar till Nepal. När ansökan har godkänts skickas informationen till dig per e-post. Du kan sedan påbörja din resa enligt de datum du ska resa och som du har angett i din visumansökan

Påbörja din visumansökan online till Nepal

Klicka dig vidare i ovan länk för att påbörja din visumansökan. Du följer det stegvisa ansökningsformuläret som innehåller krav på information från nepalesiska myndigheter som du måste lämna.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier