Hjälp med arbetstillstånd – arbetskraft till Sverige

info@utrikesgruppen.se

Behöver du hjälp med arbetstillstånd?

Många svenska företag är beroende av att rekrytera från länder utanför EU för att få tag på kompetensen de behöver. Så ser det även ut för företag i andra länder. Genom alla år har arbetskraft rört på sig runt om i världen. Det ligger därför i Sveriges intresse att få tag på kompetensen innan andra länder gör det.

Arbetskraftinvandringen stärker svenska företags kompetensnäring och i synnerlighet företagets tillväxt. Förutom att Sverige blir starkare och rikare med den kompetensen som kommer till vårat land skapar vi också välstånd. De svenska reglerna för arbetstillstånd är en viktig process och ska vara en effektiv hantering så att vi helt enkelt snabbt och säkert får hit människor som Sverige behöver.

Mång har uppfattningen att arbetskraftsinvandring bara behövs för arbeten som kräver specialister. Detta är långt ifrån verkligheten. Det finns många viktiga yrken som behöver fyllas med arbetare. Exempelvis snickare, målare, kockar, säljare, städare och många fler. När Sverige växer – då växer alla sektorer och branscher.

Det är viktigt med en säker processhantering av arbetstillstånd. Du kan genom ett certifierat ombud få tillgång till snabbare handläggning hos Migrationsverket. När företagare söker och har hittat sin kompetens utanför EU ska det inte behöva ta lång tid innan personen faktiskt är i Sverige och börjar arbeta. Snabb och effektiv kompetens är en viktig grund för att företagen ska kunna fortsätta växa.

Så får du hjälp med arbetstillstånd

Att ansöka om ett arbetstillstånd är för många är krånglig process. Därför finns det certifierade ombud och specialister som hjälper till. Om du använder ett certifierat ombud tar det 10-20 dagar att få arbetstillstånd. Behöver du som företagare din kompetens snabbt till Sverige då ska du använda ett certifierat ombud.

Ett ombud hjälper dig att hantera den komplexa processen gällande arbetstillstånd. Som arbetsgivare kan du istället fortsätta lägga allt fokus på din verksamhet istället och låta proffsen hantera all dokumentation med Migrationsverket.

Har du återkommande behov av utländsk arbetskraft?

Du som är en företagare och behöver arbetskraft har ofta minimal tid för onödiga diskussioner. Har du dessutom återkommande behov av utländsk arbetskraft behöver du ett ombud som förstår din verksamhet. Företagare vill att saker ska gå fort och säkert till. Du vill helt enkelt ha hit din arbetskraft omgående – gärna dagen efter.

Sök därför alltid efter ett ombud som hjälper dig på rätt sätt med arbetstillstånd. Bland annat bra kommunikation, förståelse för din verksamhet, ärlighet men framförallt pålitliga processer.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök