Hundassistansen (Svensk Djurassistans AB) – när hundägare verkligen behöver dem

Foto: hundassistansen.se/Svensk Djurassistans AB


Besök Sveriges profil

I vart tionde hem i Sverige finns en hund, vilket betyder att det nästan finns 850 000 hundar. Antalen ökar för varje år och många kallar det en hundboom. Hundassistansen har en stor verktygslåda för hundägare och hundar. Om en hundägare plötsligt, tillfälligt eller permanent inte kan ta hand om sin hund då kan Hundassistansen vara ett tryggt val. Hundassistansen är en tjänst från Svensk Djurassistans AB. 

Den svenska hunden är mest försäkrad i världen. Nästan 80 procent av hundarna är försäkrade. Det visar att svensken verkligen bryr sig om sina små vänner. Om något händer hunden så vill man vara försäkrad om att hjälpen är där så fort som möjligt. Det är bra, med det får vi hälsosamma och friska hundar i Sverige.  

Hundassistansen har tagit hand om många hundar och vet att hundägare på bästa sätt vill ge den omsorg och kärlek som deras hundar kräver men många glömmer tråkigt nog bort  vem som ska ta hand om hunden om ägaren plötsligt blir sjuk eller är med om en olycka. Stundtals kan hundägarens ofrivilliga frånvaro leda till att hunden lämnas helt ensam. Bolaget erbjuder hundvakt på ett helt nytt sätt.

Om människor plötsligt blir akut sjuka, är med om en olycka eller i värsta fall avlider uppstår en direkt fråga. Vem ska ta hand om hunden? Finns det en akut hundvakt eller hundhotell som man kan lämna hunden till? Ibland befinner sig en hundägare under stress vid sjukdom och olycka och som kanske gör att man bestämmer sig för något, ett hastigt beslut, något som inte alltid är det bästa valet för hunden. Oavsett om det handlar om några dagar eller flera månader av hundpassning så vill hundägare att deras hundar är på en trygg plats.

För hundägare som behöver hundpassning och söker efter en hundvakt när det verkligen behövs finns Hundassistansen som ett av dem bästa valen i Sverige. Kunder kan välja mellan dagpassning eller dygnspassning. Hundassistansen förändrar tjänstemarknaden för hundar. Bolaget förenklar, tillägger och utökar skyddet för hundar och hundägare. Bolaget har tänkt på de detaljer som ska stabilisera bolaget som en viktig resurs i omsorgen för hundar. Det finns människor som inte alltid kan förlita sig på att familj eller vänner tar hand om deras hundar.

Internationell marknad med bas i Sverige

Förutom hundpassning så erbjuder bolaget en hel del andra tjänster och ser även fram emot att verka på den internationella marknaden. Precis innan corona-utbrottet hade bolaget planer på expandering inom flygtransport av hundar, både för inrikes och utrikes. Bolaget ville förenkla processen för kunder som vill transportera sina hundar inom Sverige och till andra länder.

Hundassistansen som ägs av Svensk Djurassistans AB kommer att se över sina tidigare planer på expansion och kommer med största sannolikhet att fullfölja den del av verksamheten som innebär en förenklad flygtransporttjänst för hundar när samhället återgår till det normala igen. Bolaget väntar på att flygtrafiken ska återgå till det normala igen så att man får erbjuda ett tryggt och enkelt sätt för människor som vill resa med sina hundar.

Hundar kommer att få en större plats i samhället

Våra små vänner som vi kallar människans bästa vän har kommit att bli våra familjemedlemmar. Människor vill ha med sig sina hundar så mycket som det går, exempelvis under semestern och till jobbet. Hunden har fått en given och starkare plats i hushållen.

Hundassistansen tror på nya tider för hunden. ”Med största sannolikhet kommer våra hundar att kunna följa med oss vart vi än är. Saker och ting kommer att förenklas som gör det möjligt för många branscher att välkomna hundar så som man idag välkomnar människor, nästan i alla fall”, säger bolaget Svensk Djurassistans AB.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier