Hyr privatlärare i andra språk – lektioner i alla språk

Vill du lära dig ett nytt språk? Då är privata lektioner en bra lösning.

Information om undervisning i andra språk. När du bokar privata lektioner är de anpassade efter din ålder, dina behov och förutsättningar. En bra lärare lär ut ett språk med en pedagogisk förmåga. Det är därför viktigt att du har en lärare som är duktig och förstår just dig och dina mål.

Många som studerar ett språk och betalar för privata lektioner förväntar sig att lära sig mer och förstå ett språk mycket bättre. Oavsett vilka mål du har med att lära dig ett språk skapar lärare nya förutsättningar för dig. Att lära sig nya språk är både spännande och mycket lärorikt. Med ett nytt språk öppnas nya dörrar.

Om du befinner dig i Sverige men talar inte så bra svenska, perfekt – då har du kommit rätt. Kanske behöver du lära dig ett nytt språk för en utlandsresa? Eller vill du finslipa på ett språk för att knyta affärskontakter i andra länder? Återigen, perfekt – då har du kommit rätt.

Effektiva privata undervisningar hjälper dig att bli bättre på ett språk. Med lärarledda privata lektioner i olika språk får du möjligheten att lära dig ett språk helt i din egen takt. Det är personligt och det blir mycket mer effektivt. Tillsammans med läraren skräddarsys en plan för dina språkstudier för att du ska nå dina språkmål.

Flexibla studier är bäst för dig

Din vardag kanske är stressig, du jobbar mycket och har familj. När du behöver special anpassa dina språkstudier är privata lektioner det absolut bästa valet. Du väljer den tid som passar dig. Du väljer också om du vill studera i grupp eller ensam. Oftast finns också andra val som två deltagare.

Du väljer också vilka tider som passar dig bäst. Om du inte vill besöka skolbänken hos en privat lärare har du möjligheten att ta emot läraren i ditt hem. Det är riktigt bekvämt. Då kan du i lugn och ro studera språket i hemmamiljö. Många människor väljer att studera ett språk ensam. Det är effektivt och läraren kan då enbart fokusera på dig. Samtidigt blir det också mycket enklare för dig att hänga med helt i ditt egen tempo.

Vilka språk kan du studera med en privat lärare?

Privata undervisningar finns i alla språk. Välj allt från svenska, engelska, spanska, franska eller andra språk som finns i världen. Det elever kan behöva tänka på är om läraren talar elevens modersmål. Detta för att eleven lättare ska förstå det pedagogiska lärandet. Det är inte alltid ett krav för att lära sig ett språk på bästa sätt. Men många föredrar att läraren talar elevens modermålsspråk.

Det finns exempelvis många människor i Sverige som varken talar svenska eller engelska och dessa önskar då ha en lärare som förstår deras modermålsspråk. Annars kan det ibland bli missförstånd. Därför är det bra att kontrollera om läraren talar fler språk än exempelvis svenska eller det språk som ska läras ut.

Sverige har många duktiga privata lärare som erbjuder privata lektioner. I alla städer finns lärare som tillhandahåller språktjänster. Glöm inte att det pedagogiska lärandet alltid är viktigare än hur väl läraren talar ett språk. Välj därför en duktig lärare. Lycka till!

Vad kostar privatlektioner i språk

Beroende på vilket språk du ska lära dig finns olika priser. Samtliga priser baseras också på om du väljer att studera i grupp eller ensam. När du studerar i grupp är det billigare men väljer du att studera ensam med läraren är det dyrare. Du lär dig dock mycket mer när läraren får undervisa dig i ett språk helt ensam.

Privata lärare sätter sina egna priser. Ungefärliga priser för privata lektioner i grupp är 100 – 300 kr/h. Väljer du att studera som en deltagare kan priserna variera från 350 + 1200 kr/h. Detta beror delvis på om läraren ska komma hem till dig och att läraren tar betalt per timme.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier