Hyra privatjet – något för den moderna människan

info@utrikesgruppen.se

Reser du med privatjet kan du och dina vänner dela på kostnaden

När du hyr privatjet så är resandets anpassbarhet något som gör att du kan resa från och till vilken destination som helst. Du sätter din egen avgångstid. Vill du resa klockan 18:00 – inga problem. Skulle du vilja resa tidigare eller senare så går det att ordna. Välj om du vill resa med företaget eller med din familj.

Vill du slippa långa köer på flygplatsen, trängsel på planet med allt mindre sätesutrymmen, försenade flygplan. Allt det besvärande med reguljära flyg har en duktig lösning och det är privatjet. Detta resande börjar bli alltmer vanligt förekommande.

Med en privatjet kan du boka nöjesresor, affärsresor och familjeresor. Ju fler personer som ska resa tillsammans innebär en kostnad som också kan delas på. Det innebär att resan blir billigare än om du ska ensam ska stå för alla kostnader. Av den anledning är det allt fler som väljer att se fördelarna med att resa på detta sätt. Det är smidigare alla gånger.

Heavy Jets – 14 800 SEK per person

Låt oss analysera priskostnaden för just denna kategori. Heavy Jets är i kategorin ”kingsize” och rymmer 10 till 16 passagerare. Allt här är första klass. Med denna kategori reser du som vill njuta på bästa sätt med dina vänner. Kanske är det en svensexa ni ska på? Bröllop? Grabbresa? Oavsett vilken resa det är så är det riktigt hög komfort.

För en resa till Prag skulle kostnaden för en person vara cirka 1440 SEK om ni till antalet är 16 personer.

Det finns både dyrare och billigare private jet kategorier du kan välja mellan.

Exempel på interiör i en Heavy Jet

Bättre resor för den moderna världen

Friheten och flexibiliteten för personlig flygning med privatjet finns nu inom räckhåll. Du hyr din privat jet på mindre än två minuter. Flyg direkt till och från mer praktiska platser. Med tillgång till över 20 000 flyg och dess operatörer världen över kan vi erbjuda en flyglösning du bestämmer över.

Ett bättre sätt att flyga – skicka en bokningsförfrågan direkt här.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Eller sök i specifika huvudkategorier