Hyra privatjet eller chartra flygplan är total frihet

När du vill flyga själv, med din familj, vänner eller kollegor dit du önskar, när du önskar – då är privatjet det mest effektiva av alla färdmedel. Om du reser ofta i arbetet eller om ditt företag reser i mindre grupp finns flera lösningar så att du eller ni landar nära resmålet med extra skön komfort.

Klicka här för att boka privatjet och chartra flygplan med Utrikesgruppen

När du reser med privatjet så är flexibiliteten något som ger dig en enorm frihet. Glöm flygbolagens linjenät eller tidtabeller som gör att du måste stressa för en incheckning. Nu kan du istället följa din egen klocka. Du kan landa var du vill och när du vill. Du bestämmer.

Det finns alltid en besättning och ett flygplan redo för dina behov så att du känner dig bekväm. Ingen kommer att störa dig – det är lyxigt och väldigt behagligt när du själv får välja dina medpassagerare. Du behöver inte oroa dig för långa köer till check-in eller bagageövervikt.

Att chartra sitt eget flygplan är inte bara en speciell upplevelse, det är många gånger också ett bra alternativ till att spara tid – tid är pengar. När du bokar privatjet via ett företag som hyr ut flygplan så kommer du alltid komma i kontakt med människor som kommer göra allt för din komfort och erbjuda dig den absolut bästa servicen som går att få tag på.

När du reser privatjet så kommer dina önskade restider, destinationer, måltider, komfortnivå och till viss del även prisnivå att anpassas efter dig. Bättre resande finns inte i världen.

Hur man hittar en privat jet

Många privata jet-företag arbetar ungefär som mäklare och har piloter anslutna till flygplanen som är redo att chartras. Det är viktigt att utnyttja deras kunskap om var ett flygplan för närvarande står parkerad för att du ska kunna få en maximerad service.

Du kan boka en privatjet online direkt via flygbolag, men det rekommenderas inte för de oerfarna eftersom det finns mycket man måste tänka på. Du kan göra det helt själv, om du vill. Men om du inte vet vad du gör kan du förlora mycket pengar och få en dålig upplevelse.

Det är bäst att använda ett företag som har koll och som har specialiserat sig på att hyra ut privatjet. När du ringer ett företag, se till att fråga dem om alla tillgängliga flygplan som finns i ditt område, även om du normalt använder en flygplats så finns det alltid flygplan på de mindre flygplatserna.

Vad du betalar

Det viktigaste är att du får mest valuta för pengarna. Priser varierar mycket beroende på storleken på flygplanet och flygavstånd samt varaktigheten för den totala charterhyran. Till exempel börjar mindre jetflygplan på cirka 25 000 kronor per flygtimme. Jetflygplan som klarar av att flyga längre, som en Gulfstream 650 kan kosta 100 000 kronor per flygtimme.

Beroende på var planet måste landa i slutet av arbetspasset kan kostnaderna variera. Prissättningen kan också bero på kostnaden för omplacering av flygningar – det innebär att flygplanet tar dig till din destination och sedan tillbaka till sin bas utan dig. Lägre priser baseras i allmänhet på en tur- och/eller returresa samma dag eller nästa dag där samma plan och besättning kan ta dig dit du ska och sedan tillbaka.

Boka privatjet med Utrikesgruppen – charta ditt flygplan idag!

Ska du resa utomlands kan du boka privat jet med Utrikesgruppen. Det går snabbt och smidigt att få ett prisförslag. Gå in på länken och välj din resa redan idag! Länk till privatjet här:

https://utrikesgruppen.se/boka-privatjet/

Följ oss på sociala medier för mer intressant innehåll.

Följ oss gärna på Instagram.

Instagram

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier