Hyra yacht med besättning i Medelhavet

info@utrikesgruppen.se

Har du letat efter en yacht har du förmodligen provat runt att googla dig fram till olika modeller och priser samt destinationer. Att hyra en yacht kan vara krångligt för den som inte kommer i kontakt med rätt yachtmäklare. Om du ska hyra en yacht med besättning är det viktigt att du erbjuds bästa möjliga planering oavsett var i världen du vill resa runt. Ta reda på mer om hur du hyr en yacht.

Det är få semestrar som erbjuder lika hög klass och komfort som att boka en yacht. Att glida runt på en lyxyacht är en härlig upplevelse och total frihet på vattnet. När du hyr större yachts är det absolut perfekt att du får med dig en besättning: kapten och värdar. Du får en riktigt bra service och du kan själv begära skräddarsydda lösningar på båten.

På en yacht kan du spendera din tid på många rolig sätt. Ta med dig en vattenskoter som kan parkeras på yachten eller andra trevliga vattensporter. Här kan god mat levereras och för dig som vill kan du enkelt boka med en egen kock som grillar de godaste köttbitarna Medelhavet kan erbjuda.

När du börjar bli trött kan du ta dig en liten tupplur eller en nattsömn i något av de härliga sovrummen som finns inredda. Sov ute på havet om du vill – du väljer.

Vad kostar det att hyra en yacht?

Priser för uthyrning av yacht i och runt Medelhavet varierar beroende på vad du önskar hyra och om det krävs kapten med övrig besättning. Priserna anpassas helt enkel efter vad du begär. Det finns så många olika yacht. Vissa har allt och är lika stora och bekväma som en strandvilla i Miami.

Anpassa alltid din sökning efter yacht på destination, val av storlek, besättning, måltider, eventuella vattensporter, antal resenärer och allt annat du själv önskar få med. Kom ihåg att du kan anpassa din yachtresa i princip hur du vill. En duktig båtmäklare löser alla dina behov.

Cirka priser hyra yacht med besättning: priserna kan vara från 20 000 kronor/dag upp till 500 000 kronor/dag. Prisskillnaderna gäller för vad du önskar boka.

Välj rätt mäklare som har tillgång till båtar utanför marknaden

När du ska hyra några av de lyxigaste yachts så är det vanligt att de inte finns annonserade online. En duktig mäklare ska ha koll på de lyxigaste båtarna som finns tillgängliga även utanför marknaden. Samma mäklare brukar ofta ha bra deals med ägaren eller uthyraren och fina upplägg som kommer att göra dig nöjd.

Vanliga destinationer med top yachts är:

  • Medelhavet
  • Italien
  • Spanien
  • Montenegro (fina hamnar)
  • Utanför Afrikas västra kust
  • Karibien
  • Stockholms skärgård

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök