Hyra yacht utomlands

info@utrikesgruppen.se

Foto: Anthony Delanoix


Läs fler reseguider

Hyr en egen yacht i Medelhavet eller var i världen du vill. Drömmen och möjligheten att åka runt i en yacht blir bara större och större. Maxa din semesterresa. Det finns flera aktörer som erbjuder dig lyxiga yachter.

Vilken är din destination och vill du ha en charterupplevelse som är exceptionell? Skäm bort dig till en upplevelse som ingen annan, skräddarsydd bara för dig. Om du vill uppleva något nytt så kommer yachten definitivt göra din semester till det lilla extra.

Varje yacht är unik, från inredning och ombordfaciliteter, till vattendrag och oklanderlig service. Välj den yacht som matchar dina förväntningar. Från lyxiga båtar till ännu lyxigare båtar.

Att tänka på

När du hyr en yacht utomlands kontrollera så att den är försäkrad om något skulle hända. Läs även igenom hyresavtalet noga när du hyr en yacht då det oftast inte finns några skyddande konsumentregler när du hyr en yacht utomlands.

Gör en besiktning tillsammans med uthyraren för att kontrollera skador och andra fel samt för en genomgång av yachten. Säkerställ att yachten är försäkrad under hela perioden du hyr den.

Hyra yacht av privatperson

Oftast kan det bli billigare att hyra av privatpersoner, antingen direkt av personen som ägaren båt eller via en båtförmedlare. Gör en ingående besiktning av yachten innan du hyr en båt av en privatperson.

Hyra yacht av företag

Oftast har uthyrningsfirmor ett större utbud av båtar som du kan hyra. De har mer kännedom om olika sorters båtar och erfarenhet av uthyrning. De flesta uthyrningsfirmor har nyare båtar som minskar risken för skador på båten när du hyr den. Med en uthyrningsfirma kan du få bättre garantier än när du hyr av en privatperson. Dock finns det självklart många seriösa privatpersoner som hyr ut sin yacht.

Skulle yachten du hyr exempelvis haverera kan uthyrningsfirmor snabbt hjälpa dig med ny utrustning eller till och med en ny yacht så att din semester kan fortsätta.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök